ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

«H σκέψη ότι θα ανοίξω το application μου δημιουργεί φοβερό άγχος και νιώθω ότι θα κάνω εμετό».

Τον τελευταίο μήνα η Hailey Bieber είναι αρκετά ενεργή στο Youtube μέσω του καναλιού που έχει δημιουργήσει και δεν είναι λίγες οι φορές που μοιράζεται με τους fans της προσωπικές στιγμές.

Αυτή την φορά άνοιξε το θέμα ''διαδικτυακό bulling'' και μίλησε για την δική της προσωπική εμπειρία που την ώθησε στο να σβήσει τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, αλλά και να μπαίνει στο Instagram της μόνο τα Σαββατοκύριακα.

Το δίασημο μοντέλο στη συζήτηση της με την ψυχολόγο Jessica Clemons αναφέρει: «Πιστεύω πως όταν είσαι σε μια κατάσταση που έχεις τόσους πολλούς ανθρώπους που σε κυνηγάνε για το ίδιο πράγμα συνέχεια, αυτό αρχίζει να επηρεάζει το μυαλό σου κι αρχίζεις να αμφισβητείς τα πάντα και σκέφτεσαι μήπως υπάρχει κάτι που δεν βλέπω και βλέπουν οι άλλοι;»

Στην εξομολόγηση της μιλάει ακόμα και για την αρνητική κριτική, που ξεκίνησε να δέχεται μετά το γάμο της με τον τραγουδιστή Justin Bieber. Θεωρεί πως το περιβάλλον που την περικλύει είναι τοξικό, ενώ είπε ότι μία από τις μεγαλύτερες δυσκολίες, που αντιμετώπισε ήταν «οι συγκρίσεις, η σύγκριση για το σώμα μου, την εμφάνισή μου και τη συμπεριφορά μου».

Σε ερώτηση, που δέχτηκε σχετικά με την απενεργοποίηση του λογαριασμού της στο Twitter, απαντά ότι το online bullying που δέχεται την οδηγεί στην αμφισβήτηση της ψυχικής της υγείας.Πιο συγκεκριμένα: «Δεν έχω Twitter πια γιατί δεν υπήρχε ούτε μία φορά που να μπήκα και να μην το ένιωσα σαν ένα πολύ τοξικό περιβάλλον. Ακόμα και η σκέψη ότι θα ανοίξω το application μου δημιουργεί φοβερό άγχος και νιώθω ότι θα κάνω εμετό».

Σαν λύση στο εν λόγω πρόβλημα, η Hailey Bieber αποφάσισε να θέσει ως κανόνα στη σχέση της με τα social media ότι πλέον θα συνδέεται στο Instagram μόνο τα Σαββατοκύριακα. Στην προσπάθεια της επισημαίνει ότι την στηρίζει πάρα πολύ και ο σύντροφος της.

«Θέλω όλοι να με συμπαθούν και είναι σαν ένας ξεπεσμός και προσπαθώ να το ξεπεράσω. Έχω καταλήξει στο να αποφασίσω ότι δεν χρειάζεται να νιώθω ότι χρωστάω σε όλους μια εξήγηση ή οτιδήποτε άλλο και απλά προσπαθώ να διορθώσω ό,τι χρειάζεται πίσω από κλειστές πόρτες», καταλήγει το διάσημο μοντέλο. 

Δείτε παρακάτω το στιγμιότυπο στο κανάλι της στο Youtube:

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ