ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

Εσείς τι πιστέυετε, έχει;

Η Κendall Jenner καλεσμένη στο κανάλι της φίλης της Hailey Bieber στο Youtube, μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως αν έχει κερατώσει ποτέ και πως κανείς δεν την πιστεύει κάθε φορά που εκείνη απαντά σε αυτή την ερώτηση.

Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό ότι τα δύο μοντέλα, τα δένει μία μακροχρόνια φιλία από τότε που η Kenny άρχισε να ασχολείται με το χώρο της μόδας και βρισκόταν στην Νέα Υόρκη. Εκεί, μέσω της αδερφής της Kylie γνώρισε την Hailey και από τότε είναι αχώριστες.

Πολλοί fans τους υποστηρίζουν ότι ταιριάζει περισσότερο με την Hailey παρά με την Bella, με την οποία παραμένουν φίλες αλλά το τελευταίο διάστημα έχουν κάπως απομακρυνθεί.

Η Hailey λοιπόν, αποφάσισε να ανοίξει ένα κανάλι στο Youtube με διάσημους καλεσμένους που θα δίνουν τη συνέντευξη τους...στο μπάνιο...Ναι καλά ακούσατε, μαγειρεύουν, πίνουν, συζητάνε, όλα εκεί. Φυσικά δε θα μπορούσε να μη καλέσει τη κολλητή της και να παίξουν το γνωστό σε όλους παιχνίδι "Never have i ever". Σε ερώτηση του σκηνοθέτη "αν έχουν ποτέ κερατώσει το σύντροφο τους" και οι δύο απάντησαν όχι, άρα δεν ήπιαν τη τεκίλα της Kendall.

Ναι ναι, για όσους δε το γνωρίζετε ήδη, η Kendall έφτιαξε τη δική της τεκίλα και κέρδισε σε παγκόσμιο διαγωνισμό, με ψεύτικο όνομα συμμετοχής για να είναι απόλυτα σίγουρη πως θα της δοθεί δίκαια η νίκη.

Στο παιχνίδι αυτό πέραν της παραπάνω αποκάλυψης, ενδιαφέρον μας προκαλεί και το γεγονός ότι η Kylie όταν ήταν μικρές απείλησε ότι θα σκοτώσει την Kendall με ένα κουζινομάχαιρο, να πω ότι μας προκαλεί έκπληξη; θα είναι ψέματα.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη παρακάτω:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ