ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Δέσποινα Άσπρου

Όπως μάλλον θα έχετε ακούσει, η Beyonce κυκλοφόρησε πρόσφατα το νέο της single με τίτλο «Spirit» και αν το ακούσατε, είμαστε βέβαιοι ότι και εσείς το βρήκατε εκπληκτικό.

Και μπορεί το τραγούδι όπως ήδη έχουμε πει να είναι υπέροχο, ωστόσο το video clip του είναι μαγικό. Αυτό όμως που κάνει εντύπωση στο συγκεκριμένο βίντεο είναι η εμφάνιση της κόρης της Beyonce, Blue Ivy.

Βλέποντας το video clip του τραγουδιού που για την ιστορία να πούμε ότι είναι το επίσημο soundtrack της live-action ταινίας «O Βασιλιάς των Λιονταριών», παραδεχόμαστε πως η 7χρονη Blue Ivy έχει τον αέρα της μαμάς της και είναι ξεκάθαρο πως ένα αστέρι αναδύεται. Το ερώτημα ωστόσο που προκύπτει είναι αν η εμφάνιση της μικρής είναι "ορθή" αφού είναι μόλις 7 ετών και σαφώς την απόφαση της συμμετοχής της την έχουν πάρει οι γονείς της. Τι εννοώ με αυτό; Προσωπικά πιστεύω ότι όταν οι γονείς είναι διάσημοι, το να προωθούν τα παιδιά τους στα ΜΜΕ δεν είναι και το ότι καλύτερο. Θα ήταν πολύ πιο ωραίο αν άφηναν τα παιδιά μακριά από την δουλειά τους ώστε να ζήσουν τα παιδικά τους χρόνια ξέγνοιαστα και όταν έρθει η στιγμή να πάρουν αποφάσεις για την ζωή τους, τότε το αν θα ακολουθήσουν τα χνάρια των διάσημων γονιών τους ή όχι, να είναι καθαρά δική τους επιλογή.

Δείτε το βίντεο πιο πάνω.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ