ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

H Scarlett Johansson σε πρόσφατη συνέντευξη της στην Arianna Huffington στο Women in The World Summit στη Νέα Υόρκη μίλησε για την Ivanka Trump.

Η  ίδια μίλησε για αυτήν και είπε: “Έχω σκεφτεί πολύ την Ivanka Trump βασικά, πολύ πρόσφατα. Είμαι σίγουρη πως είδατε τη συνέντευξη που έκανε με τη Gayle King εχθές. Ήταν πολύ αμήχανη, πιστεύω, πραγματικά αμήχανη. Δεν μπορείς να τα έχεις όλα, σωστά; Αν πάρεις τη δουλειά του δημόσιου συνηγόρου, τότε πρέπει να συνηγορείς δημόσια, σωστά;“Και χθες είπε κάτι, το οποίο βρήκα ιδιαίτερα απογοητευτικό, πως η μεγαλύτερη αλλαγή που πρόκειται να κάνει.. θα είναι πίσω από κλειστές πόρτες, και κανείς δεν θα ξέρει πραγματικά πως έκανε αυτή την αλλαγή,” συνέχισε, ενώ το κοινό γελούσε. “Σκέφτηκα, ‘Πολύ empowering!’ Πόσο ξεπερασμένη αυτή η ιδέα πως πίσω από έναν ισχυρό άντρα υπάρχει μία ισχυρή γυναίκα. Και γιατί να μην είναι μπροστά από αυτόν τον άνθρωπο ή δίπλα σε αυτόν τον άνθρωπο;”

“Πιστεύω πως σαν κόρη, κάποια που θαυμάζει μία τέτοιου είδους πατρική φιγούρα, είναι ένα μοναδικό και περίεργο γεγονός,” είπε η Johansson για τη σχέση της Ivanka με τον πατέρα της, αποκαλύπτοντας πως έχουν κοινούς φίλους. “Aλλά έχει την ευκαιρία να δημιουργήσει μεγάλο αντίκτυπο, απλά με το να μιλάει ανοιχτά. Και την έχω συναντήσει πολλές φορές στο παρελθόν, μεγαλώσαμε και οι δύο στη Νέα Υόρκη και έχουμε μερικούς κοινούς φίλους, και ξέρει να μιλάει, είναι μία έξυπνη γυναίκα.. Με μπερδεύει, η όλη κατάσταση με μπερδεύει.”

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ