ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Δέσποινα Άσπρου

Η δούκισσα χάνει την κολλητή της

Σε αρκετά δύσκολη κατάσταση φαίνεται να βρίσκεται η Jessica Mulroney, η οποία λίγο μετά από την επιθυμία της να μηνύσει μία μαύρη influencer μετά από διαμάχη τους για τον ρατσισμό... είδε τα πάντα γύρω της να καταστρέφονται.

Η ίδια, με την συμπεριφορά της –την στιγμή που στην Αμερική γίνεται χαμός για τον άδικο θάνατο του George Floyd και οι προσπάθειες να μπει ένα τέλος στον ρατσισμό ολοένα και αυξάνονται- «κατάφερε» όχι απλώς να χάσει την δουλειά της της από το τηλεοπτικό show Good Morning America στο οποίο ήταν συνεργάτης τα τελευταία δύο χρόνια, αλλά προκάλεσε και προβλήματα στον σύζυγό της.

Αναλυτικότερα, ο σύζυγος της σχεδιάστριας μόδας αναγκάστηκε μετά από την στάση της να παραιτηθεί από την τηλεοπτική του εκπομπή και να τονίσει πως ελπίζει την θέση του να πάρει ένας μη λευκός.

Και ενώ εμείς πιστεύαμε πως αυτή η κατάσταση επηρέασε μόνο την Jessica και την οικογένειά της, φαίρεται πως επηρέασε ακόμη περισσότερο την Meghan Markle... η οποία ξαφνικά χάνει την κολλητή της.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου, η δούκισσα του Sussex που είναι ουσιαστικά η μόνη έγχρωμη φίλη της Jessica φέρεται να έχει στεναχωρηθεί πολύ με την όλη κατάσταση και έχοντας στο μυαλό της τα όσα βιώνει το τελευταίο διάστημα είναι ιδιαίτερα πληγωμένη και δεν ξέρει πώς να χειριστεί την κατάσταση με την φίλη της.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The Royal Stepsister (@theroyalstepsister) on

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ