ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

Όλα τα παιδιά άνω των 2 ετών υποχρεώθηκαν επίσης να φορούν μάσκα. Κάθε προσωπικό που έδινε καραμέλα φορούσε επίσης γάντια.

Όπως όλοι γνωρίζουμε το Halloween είναι μια από τις αγαπημένες εορτές για τους Αμερικάνους που κατάφερε να κάνει τον γύρο του κόσμου με αποτέλεσμα χώρες από κάθε γωνιά του πλανήτη να το γιορτάζουν.

Έτσι ο Λευκός Οίκος «στολίστηκε» για την περίσταση και άνοιξε τις πόρτες του σε μικρούς και μεγάλους. Ο πρόεδρος Trump και η πρώτη κυρία Melania χαιρέτησαν παιδιά από το South Portico, τα οποία είχαν μεταμφιεστεί. Λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, χρειάστηκε να γίνουν κάποιες αλλαγές, συμπεριλαμβανομένου του ότι οι Trump δεν μπορούσαν να δώσουν προσωπικά καραμέλα στα παιδιά.

Αντ 'αυτού, στους επισκέπτες δόθηκαν καραμέλες καθώς περπατούσαν πέρα από τον Λευκό Οίκο στο Νότιο Γκαζόν. Όλα τα παιδιά άνω των 2 ετών υποχρεώθηκαν επίσης να φορούν μάσκα. Κάθε προσωπικό που έδινε καραμέλα φορούσε επίσης γάντια.

Την παράσταση έκλεψαν μάλιστα δύο παιδιά τα οποία είχαν μεταμφιεστεί στις mini εκδοχές του ζεύγους ενώ η μικρή που ήταν ντυμένη Melania αποφάσισε να την μιμηθεί κιόλας.

Η πρώτη Κυρία μάλλον για να ενταχθεί στο κλίμα και να ακολουθήσει τους χρωματισμούς της γιορτής αποφάσισε να φορέσει πορτοκαλί σουέτ παλτό μεσαίου μήκους το οποίο της πήγαινε πραγματικά πολύ και κολάκευε την επιδερμίδα της. Για παπούτσι επέλεξε τα αγαπημένα της Christian Louboutin με μεταλλιζέ υφή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Melania  |  Doland  |  Trump  |  Λευκός Οίκος  |  Halloween  |  παιδιά  | 

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ