ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

Η γνωστή ηθοποιός η οποία περιμένει το πρώτο της παιδί εμφανίστηκε διαδικτυακά στην εκπομπή του Jimmy Fallon

Ακόμα και μετά από τόσα χρόνια, ακόμα και μετά τον χωρισμό τους το ζευγάρι Brad Pitt και Angelina Jolie καταφέρνουν ο κόσμος να μιλάει για αυτούς.

Αυτή τη φορά η βραβευμένη με Oscar ηθοποιός Emma Stone μας αφηγήθηκε την δική της πρώτη συνάντηση από κοντά με το ζευγάρι και το τι ακριβώς συνέβη που πραγματικά δεν το περιμέναμε.

Η γνωστή ηθοποιός η οποία περιμένει το πρώτο της παιδί εμφανίστηκε διαδικτυακά στην εκπομπή του Jimmy Fallon με αφορμή την ταινία «The Croods: A New Age» που κυκλοφορεί και η ίδια έχει δανείσει την φωνή της σε έναν από τους βασικούς χαρακτήρες. Εκεί μιλώντας για το παρελθόν θυμήθηκε την απονομή των Golden Globes το 2011 όπου την είχαν καλέσει για πρώτη φορά και ήταν πολύ ενθουσιασμένη.

Στην απονομή βρέθηκε με την μητέρα της Κrista και εφόσον ήταν η πρώτη της φορά εκεί ο κάθε μεγάλος σταρ που έβλεπε την έκανε ακόμα πιο ενθουσιασμένη. Μέχρι που κατάλαβε εκείνο το βράδυ ότι θα καθόταν μαζί με την μητέρα της δίπλα στον Brad Pitt και την Angelina Jolie.

Συνέχισε σημειώνοντας ότι η μητέρα της δεν πίνει ποτό όμως εκείνο το βράδυ είχε πιεί πολλές σαμπάνιες με αποτέλεσμα να μιλήσει στην Jolie. «H μαμά μου δεν πίνει ποτέ, αλλά εκείνο το βράδυ είχε πιει αρκετή σαμπάνια. Περνούσε τέλεια. Οπότε γύρισε στην Angelina και της είπε: Έχετε παιδάκια; Πώς τα λένε; Φυσικά και ήξερε τα πάντα, απλά ήθελε να πιάσει κουβέντα. Εγώ φυσικά είχα μείνει άφωνη, αλλά τόσο η Angelina όσο και ο Brad ήταν πολύ φιλικοί»

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ