ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Tο 1983 ο 20χρονος τότε Depp ένωσε την ζωή του με την 25χρονη Lori Anne Allison

Μπορεί η Amber Heard να κατηγορεί τον Johnny Depp για κακοποίηση και βία ωστόσο πρώην σύντροφοι του ηθοποιού έχουν να πουν μόνο τα καλύτερα για αυτόν.

Η Winona Ryder και η Vanessa Paradis σε κατάθεσή τους για την υπόθεση δήλωσαν ότι ο Depp δεν ήταν ποτέ βίαιος και ότι όλοι τον λάτρευαν. «Δεν θέλω να αποκαλέσω κανέναν ψεύτη, αλλά από την εμπειρία μου με τον Johnny, είναι αδύνατον να πιστέψω πως τέτοιοι φρικτοί ισχυρισμοί είναι αληθινοί. Το βρίσκω εξαιρετικά ενοχλητικό, γνωρίζοντάς τον όπως εγώ» είπε συγκεκριμένα η Ryder.

Μια ακόμα γυναίκα που ήταν στο πλευρό του ηθοποιού η Lori Anne Allison η οποία ήταν και η πρώτη του σύζυγος διατηρεί πολύ καλές σχέσεις μαζί του και σε παλαιότερη συνέντευξη είχε χαρακτηρίσει τον Depp ως ένα πολύ «μαλακό» άνθρωπο.

Tο 1983 ο 20χρονος τότε Depp ένωσε την ζωή του με την 25χρονη Lori Anne Allison η οποία ήταν μακιγιέρ για το συγκρότημα το οποίο είχε ο ηθοποιός.

Συγκεκριμένα γνωρίστηκαν εξαιτίας της αδελφής της Lori Anne η οποία διατηρούσε σχέση με ένα από τα μέλη του συγκροτήματος. Προσέλαβαν την Lori Anne για μακιγιέρ του συγκροτήματος The Kids και οι δύο του ερωτεύτηκαν παράφορα μέχρι που οδηγήθηκαν στον γάμο.

Σύμφωνα με την βιογραφία του ηθοποιού «Johnny Depp: A Biography by Michael Blitz and Louise Krasniewicz» το συγκρότημα τα πήγαινε πολύ καλά στην Φλόριντα έτσι σκέφτηκαν ότι τα ήταν ακόμα καλύτερα για αυτούς στην Καλιφόρνια.

Ωστόσο τα πράγματα δεν πήραν την τροπή που θα ήθελαν με αποτέλεσμα ο Depp αν δουλεύει σε τηλεμάρκετινγκ πουλώντας στυλό. Η αγαπημένη του θέλοντας να τον βοηθήσει τον σύστησε στον Nicolas Cage, ανιψιό του γνωστού σκηνοθέτη Francis Ford Coppola ελπίζοντας ότι με αυτό τον τρόπο θα μπορούσε να ξεκινήσει να κερδίζει χρήματα.

Οι δύο γνωρίστηκαν και έγιναν φίλοι έτσι ο Nicolas τον σύστησε σε ένα ατζέντη ο οποίος κατάφερε να στείλει τον Depp για ακρόαση στην εμβληματική ταινία «Εφιάλτης στον δρόμο με τις λεύκες». Παρόλο που στην αρχή οι συντελεστές της ταινίας δεν ήθελαν να δώσουν τον ρόλο στον ηθοποιό μια από τις κόρες τους μπόρεσε να τους πείσει να δώσουν μια ευκαιρία στον τότε νεαρό Depp.

Ο ίδιος μιλώντας για την περίοδο εκείνη της ζωής του στο Playboy είπε «Πήρα τη δουλειά. Έμεινα έκπληκτος. Με πλήρωσαν όλα αυτά τα λεφτά για μία εβδομάδα. Ήταν τύχη, ένα ατύχημα. Το έκανα καθαρά για να πληρώσω το ενοίκιο. Συμπλήρωνα κυριολεκτικά αιτήσεις εργασίας ταυτόχρονα, για κάθε είδους δουλειά. Ο Cage είπε, "πρέπει να προσπαθήσεις να γίνεις ηθοποιός. Ίσως είσαι ένας και δεν το ξέρεις". Αρχισα να παίζω και σκέφτηκα, λοιπόν, αυτός είναι ένα ενδιαφέρον μονοπάτι. Ίσως θα έπρεπε να συνεχίσω να ταξιδεύω πάνω σε αυτό. Δεν ήξερα τι στο καλό έκανα, έτσι ξεκίνησα να διαβάζω ό,τι μπορούσα για την υποκριτική: Stanislavsky, Uta Hagen, Michael Chekhov. Αρχισα να τα απορροφώ».

 

Και κάπως έτσι η καριέρα του ηθοποιού εκτοξεύθηκε χάρη στην πρώην σύζυγό του η οποία τον «έβαλε» στον δρόμο προς την επιτυχία. Οι δύο τους χώρισαν επειδή δεν ήταν πια ερωτευμένη και υπέγραψαν διαζύγιο λόγω «ασυμβίβαστων διαφορών».
Ωστόσο η Lori Anne και ο Depp παρέμειναν πολύ καλοί φίλοι.

 
 
 
View this post on Instagram

Johnny married Lori Anne Allison when he was only 20 years old #johnnydepp #lorianneallison

A post shared by Johnny Depp (@kingjohnnydeppx_) on

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ