ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

H Lady Gaga αποφάσισε να απαντήσει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο στους επικριτές της μετά τα δεκάδες αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για το πώς έδειχνε η κοιλιά της κατά τη διάρκεια του φαντασμαγορικού σόου στο ημίχρονο του Super Bowl.

Την ώρα που πολλοί την επαίνεσαν για το σώμα της, υπήρξαν και αρκετοί που την κατέκριναν την εμφάνισή της με το σορτσάκι Versace το οποίο είχε εκτεθειμένη τη κοιλιά της. Αν και πρώτοι ήταν οι θαυμαστές της που έσπευσαν να απαντήσουν σε σχόλια και να επιτεθούν σε τρολς που χλεύαζαν το σώμα της.

«Έμαθα ότι το σώμα μου έχει γίνει θέμα συζήτησης, οπότε ήθελα να πω ότι είμαι περήφανη για το σώμα μου και θα έπρεπε να είστε και εσείς για το δικό σας», έγραψε η Gaga στο Instagram, ανεβάζοντας μία φωτογραφία της από το σόου. «Δεν έχει σημασία ποιος είσαι ή τι κάνεις. Θα μπορούσα να σας αναφέρω ένα εκατομμύριο λόγους για τους οποίους δεν είστε υποχρεωμένοι απέναντι σε οτιδήποτε ή σε οποιονδήποτε προκειμένου να πετύχετε», ανέφερε στη συνέχεια η σουπερσταρ της ποπ, για να καταλήξει: «Να είστε ο εαυτός σας και να είστε αδυσώπητοι. Αυτό είναι το υλικό των πρωταθλητών. Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την υποστήριξή σας. Σας αγαπώ παιδιά. ΧΟΧΟ, gaga». 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ