ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Ριάνα Στυλιανού

Πήρε θέση και η 16χρονη κόρη τους

To μοντέλο και νυν παρουσιάστρια του Next Top Model, Heidi Klum, αιτήθηκε έκτακτης ακροαματικής διαδικασίας για να μπορέσει να φέρει τα τέσσερά της παιδιά στη Γερμανία, όπου η ίδια θα χρειαστεί να πάει λόγω των γυρισμάτων του τηλεοπτικού show. 

Μέσω της αίτησης που κατέθεσε, η ίδια ισχυρίζεται ότι ο πρώην σύζυγός της Seal δε θέλει να ταξιδέψουν τα παιδιά τους στην Ευρώπη λόγω κορωνοϊού. Υπενθυμίζουμε ότι η Klum και ο Seal χώρισαν οριστικά τον Οκτώβριο του 2014 μετά από 9 χρόνια γάμου.  

Η Klum, δεσμεύεται από συμβόλαιο που την υποχρεώνει να ταξιδέψει στη Γερμανία, με τα παιδία της ή χωρίς, καθώς η παραγωγή των επεισοδίων ξεκινά τον ερχόμενο Οκτώβριο, εφόσον το γερμανικό cast δεν μπορεί να μεταβεί στις Η.Π.Α. δια νόμου. 

«Γνωρίζω καλά όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις που σχετίζονται με τον ιό COVID-19 και δε θα έθετα ποτέ τα παιδιά μας σε κίνδυνο – έχω λάβει όλες τις προφυλάξεις για τη Γερμανία με τον ίδιο τρόπο που κάνω στις Ηνωμένες Πολιτείες», έγραψε η Klum στη δήλωσή της. 

Πέραν αυτού, η μεγαλύτερη κόρη του ζευγαριού,  η δεκαεξάχρονη Leni, κατάθεσε και η ίδια στην υπόθεση αυτή λέγοντας: «Αυτό είναι πολύ δύσκολο γιατί αγαπώ και τους δυο γονείς μου, αλλά νιώθω ότι πρέπει να μιλήσω. Καταλαβαίνω ότι τα αδέρφια μου είναι πολύ μικρά (Henry-14ετών, Johan-13ετών και Lou -10 ετών)για να μιλήσουν στο δικαστή, οπότε είμαι χαρούμενη που μπορώ να μιλήσω εκ μέρους όλων. Η μαμά πρέπει να πάει για γυρίσματα στη Γερμανία για μερικούς μήνες και εγώ και τα αδέρφια μου θέλουμε να πάμε μαζί της. Μέχρι τώρα, ο πατέρας μου δε μας επιτρέπει να πάμε, παρόλο που έχουμε προσπαθήσει να του πούμε τους λόγους για τους οποίους θέλουμε»

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ