ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Mια απρόσμενη επίσκεψη στο παλάτι του Kensington έκανε η Samantha Markle προκειμένου να συναντηθεί επιτέλους με την ετεροθαλή αδερφή της Meghan Markle. 

Η 53χρονη, η οποία πάσχει από πολλαπλή σκλήρυνση και είναι καθηλωμένη σε αναπηρική καρέκλα, πέταξε με τον σύζυγό της από την Αμερική στο Λονδίνο για να δει την Δούκισσα του Sussex. 

H αιφνιδιαστική επίσκεψη της Samantha έγινε με σκοπό να συναντηθεί με την Μeghan, και να τα βρουν μεταξύ τους μετά από όσα προηγήθηκαν με τον πατέρα τους, αλλά και μετά τις ''δηλητηριώδεις'' δηλώσεις που έκανε κατά καιρούς εναντίον της. 

Aν και πρόσφατα η Samantha είχε προειδοποιήσει πως η συμπεριφορά και οι πράξεις της «θα κλιμακώνονταν», αν δεν κανονιζόταν επίσημα η συνάντησή της με την Μeghan, η αιφνίδια επίσκεψή της στο παλάτι δεν απέφερε καρπούς, αφού βρήκε τις πόρτες του παλατιού κλειστές.

Ούτε το γραπτό σημείωμα που είχε γράψει η Samantha στην ετεροθαλή αδερφή της δεν έγινε δεκτό από τον φύλακα της εισόδου.

Ωστόσο, η Samantha δεν πτοήθηκε και λίγο αργότερα έκανε τις βόλτες της γύρω από το παλάτι, ψωνίζοντας μάσκες με τα πρόσωπα της Meghan και του Πρίγκιπα Ηarry σε μαγαζί με τουριστικά είδη!

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ