ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

Όσα αποκάλυψε η Άννα Φόνσου.

Στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, «Πάμε Δανάη» βρέθηκε η ηθοποιός Άννα Φόνσου και μίλησε με για την καλή της φίλη Αλίκη Βουγιουκλάκη αλλά και για τον ρόλο που παίζει ο έρωτας στην ζωή της.

Αρχικά η κ. Φόνσου ανέφερε «Επειδή πλήττω αλλάζω τα μαλλιά μου, αλλά τα μυαλά μου δεν μπορώ να τα αλλάξω. Από τότε που γεννήθηκα πρόσεχα την εμφάνισή μου. Ποτέ δεν υπηρέτησα τον όρο σταρ. Ο τρόπος που ζω μόνο οι σταρ δεν ζουν έτσι».

Ενώ μιλώντας για την Αλίκη Βουγιουκλάκη αποκάλυψε, «Οι παραγωγοί μας ήθελαν τσακωμένες με την Αλίκη. Η Βουγιουκλάκη ήταν η καλύτερή μου φίλη. Δεν μοιάζαμε με την Αλίκη αν και την ξεσήκωνα. Πρώτα ξεσήκωνα την Μπριζίτ Μπαρντό και μετά τη Βουγιουκλάκη. Μου λείπει η Αλίκη, κάθε μέρα την παίρνω τηλέφωνο στις 4 από συνήθεια». Ενώ συμπλήρωσε, «Οι παραγωγοί μας ήθελαν τσακωμένες με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, αλλά ήταν η καλύτερή μου φίλη».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Infowoman.gr (@infowoman.gr)

Η ίδια, σημείωσε την άποψή της για το κίνημα #metoo στην Ελλάδα, λέγοντας «Εγώ βγήκα 14 ετών στη δουλειά δεν μου έτυχε κάτι. Ευτυχώς που έγινε αυτό με το metoo μήπως καθαρίσει το επάγγελμα μας. Είναι άκαιρο που μίλησε η Βάνα Μπάρμπα τώρα που είναι τα δικαστήρια».

Τέλος μιλά για τον έρωτα και την συντροφικότητα, εξομολογούμενη ότι, «Χορτασμένη δεν θα νιώσω ποτέ παρά μόνο όταν θα πάω στον άλλο κόσμο. Αν δεν έχανα τους δικούς μου τόσο ξαφνικά θα έλεγα ότι η ζωή μου φέρθηκε πολύ καλά. Κανείς δεν θα με δεχτεί εμένα με τέτοιες έγνοιες που έχω. Δεν πίστεψα ποτέ στην συντροφικότητα. Είναι ωραίο να είσαι ερωτευμένη με έναν άντρα. Όλα τα έκανα, και έκλαψα και έπεσα στα πατώματα για έναν άντρα. Ο έρωτας δεν είναι κόπια. Όταν ερωτεύεσαι κανείς παράλογα πράγματα αλλιώς δεν είσαι ερωτευμένη».

Δείτε την συνέντευξή της στο πιο κάτω βίντεο:

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ