ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

Όσα ήρθαν στην επιφάνεια

Όπως είναι γνωστό, η Meghan Markle βρίσκεται ανάμεσα σε νομική διαμάχη με την Associated Newspapers, στην οποία ανήκουν οι εφημερίδες Mail on Sunday και Mail Online και αυτό εξαιτίας της δημοσίευσης από πλευράς των media προσωπικής επιστολής που είχε στείλει στον πατέρα της χωρίς την συγκατάθεσή της. Και ενώ πριν από μερικές μέρες τα ΜΜΕ ήθελαν την δίκη να γίνεται δημόσια, πρόσφατα μάθαμε πως υπάρχει ακόμη ένα ενδεχόμενο: η δίκη να γίνει online!

Δεκαπέντε μήνες μετά την μήνυση που έκανε η δούκισσα του Sussex στον εκδοτικό οίκο και έπειτα από αρκετές αναβολές που πήρε η δίκη λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και εξαιτίας του ότι ένα ταξίδι στην Βρετανία από πλευράς της Meghan δεν είναι και ό,τι ευκολότερο αυτή την περίοδο, τα βρετανικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως το Ανώτατο Δικαστήριο αποφάσισε να συνεχιστεί η δίκη τώρα- όχι όμως δια ζώσης αλλά διαδικτυακά.

Αν και μέχρι στιγμής η είδηση δεν έχει επιβεβαιωθεί, αξίζει να σημειώσουμε πως το κόστος της θα ξεπεράσει συνολικά τα 3 εκατομμύρια λίρες.

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ