ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

Η αποκάλυψη που έκανε μια φίλη της Kamala Harris από τα εφηβικά τους χρόνια

Μια μέρα μετά την ορκωμοσία του Joe Biden η εκλεγμένη αντιπρόεδρος της Αμερικής, Kamala Harris, βρίσκεται στο προσκήνιο και φυσικά, οι αποκαλύψεις για αυτήν δεν έχουν τελειωμό. Πρόσφατα, μάθαμε για μια αντίδρασή της από το παρελθόν και πραγματικά εντυπωσιαστήκαμε αφού μάς έγινε απολύτως κατανοητό πως η ιστορία της Kamala αποδεικνύει την θέλησή της να βοηθήσει και να αλλάξει τον κόσμο. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Σε τηλεοπτικές δηλώσεις της, η πολύ καλή φίλη της Kamala, Wanda Kagan και διοικητικός πράκτορας από το Μόντρεαλ αποκάλυψε πως γνώρισε την αντιπρόεδρο της Αμερικής κατά την διάρκεια της φοίτησής της στο γυμνάσιο του Γουέστμουντ στο Κεμπέκ. Τονίζοντας πως οι δύο τους έδεσαν αμέσως, η Wanda αποκάλυψε πως κάποια στιγμή εκμυστηρεύτηκε στην Kamala πως ο πατριός της την κακοποιεί. Τότε η έφημη Harris μαζί με την μητέρα της Shyamalan Gopalan Harris είπαν στην Kagan να πάει να ζήσει μαζί τους για το τελευταίο έτος του λυκείου. Χρόνια μετά, η Wanda Kagan παραδέχεται πως η ζωή με την οικογένεια της νέας αντιπροέδρου των ΗΠΑ, είχε «τεράστιο αντίκτυπο και επιρροή» στη ζωή της και πως η Kamala «άνοιγε τον δρόμο» για αλλαγή από τότε που ήταν έφηβη.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το εν λόγω γεγονός γίνεται γνωστό. Να θυμίσουμε πως τον Σεπτέμβριο η πρώτη γυναίκα αντιπρόεδρος της Αμερικής αποκάλυψε μέσα από μια της ανάρτηση στο Instagram πως η κακοποίηση μιας φίλης της στο λύκειο ήταν αυτό που την ενέπνευσε να πολεμήσει για τις γυναίκες. Όπως έγραψε: «Ήμουν στο Λύκειο, όταν έμαθα ότι η καλύτερή μου φίλη κακοποιήθηκε από τον πατέρα της. Όταν μου το είπε, της απάντησα: ‘Λοιπόν, πρέπει να έρθεις να μείνεις μαζί μας’. Και έτσι έκανε. Ένα μεγάλο μέρος του λόγου που ήθελα να γίνω εισαγγελέας ήταν για να προστατεύσω γυναίκες όπως αυτή και να αλλάξω το σύστημα».

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ