ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

''Nα κάνω μήνυση, να μην κάνω..''

Το ρεπορτάζ πως βρισκόταν για τριήμερο με νεαρή σύντροφο, ήταν αυτό που εξόργισε τον Snik ο οποίος κατηγόρησε την εκπομπή ''Πρωινό'' για fake news, χρησιμοποιώντας χυδαίες εκφράσεις.

Μάλιστα, ισχυρίζεται ότι το video αυτό είναι από πολλά χρόνια πριν και οργισμένος ξεκαθαρίζει τα πράγματα.

"Ρε τσι…α εκεί στο Πρωινό τι θα γίνει κάθε εβδομάδα με τα fake news. Θα ανεβάζετε βίντεο από πρόπερσι ή πριν από τρία χρόνια και θα λέτε fake news; Πάρτε μου ένα τσι…ι να πούμε κάθε μέρα. Ξύπνησα βλέποντας τις μαλ…ς σας κάθε μέρα. Κουράσατε με το 4% που κάνετε. Κουράσατε, άντε" δήλωσε εκνευρισμένος.

Το video αυτό του Snik σχολίασε η Φαίη Σκορδά, η οποία ήταν φανερά ενοχλημένη από τις προσβολές του ράπερ τραγουδιστή και τοποθετήθηκε αυστηρά επί του θέματος.

"Ξαφνικά τώρα να μην μπορούμε να πούμε και τη γνώμη μας γιατί ο οποιοσδήποτε μπορεί να βγει και να αρχίσει να λέει διάφορα, να κάνει διάφορα… Και λες, τι να κάνω τώρα; Να απαντήσω, να μην απαντήσω, να κάνω μηνύσεις, να μην κάνω μηνύσεις; Δεν ασχολείσαι γιατί ο καθένας, από τις επιλογές του, από τον τρόπο ζωής του, από τα λεγόμενά του, από τον τρόπο που συμπεριφέρεται, κρίνεται. Και είμαστε οι επιλογές μας, εν τέλει".

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ