ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Μετά από σχεδόν 30 χρόνια στην βιομηχανία της μουσικής

Ακόμα παραμιλάμε μετά το απίστευτο performance της Shakira και J.Lo την βραδιά του Super Bowl. Οι δύο τους ανέβηκαν στην σκηνή της «έβαλαν φωτιά» και… ναι δεν πήραν ούτε σεντς για την ερμηνεία τους.

Τι να το κάνουν άλλωστε; Ειδικά εάν βρίσκεσαι στον χώρο περίπου 30 χρόνια όπως η Shakira, η περιουσία που έχει είναι υπεραρκετή. Αν και η περιουσία της ακριβώς δεν είναι γνωστή, σύμφωνα με το Celebrity Net Worth εκτιμάται ότι φτάνει τα 300 εκατομμύρια δολάρια.

Η ίδια ξεκίνησε να βρίσκεται στην βιομηχανία της μουσικής όταν ακόμα ήταν στην εφηβεία στις αρχές του 90’. Από τότε μέχρι τώρα η Shakira έχει κυκλοφορήσει 12 άλμπουμ τα οποία έχουν γνωρίσει παγκόσμια επιτυχία.

Όταν κυκλοφόρησε το 2001 το πρώτο της λεύκωμα στα αγγλικά εκτοξεύθηκε στο νούμερο 3 του Billboard 200 και πούλησε την πρώτη εβδομάδα πάνω από 200.000 αντίτυπα. Άλλες γνωστές τις επιτυχίες που πούλησαν σαν τρελές, έσπασαν ρεκόρ και εκτόξευσαν την περιουσία της ήταν το «Hips Don’t Lie» και το «Waka Waka»

Φυσικά ένας καλλιτέχνης δεν κερδίζει χρήματα μόνο από την πώληση των άλμπουμ αλλά και τις περιοδείες. Η Shakira έχει κάνει 6 περιοδείες στην σταδιοδρομία της. Η τελευταία της περιοδεία το 2018 της επέφερε πάνω από 40.7 εκατομμύρια. Σύμφωνα με το Billboard μόνο το βόρειο αμερικανικό σκέλος ξεπέρασε τα 28 εκατομμύρια.

Όταν το 2008 η Shakira υπέγραψε με την εταιρεία Live Nation μια συμφωνία των 300 εκατομμυρίων δεν φανταζόταν ποτέ ότι 4 χρόνια μετά ο πρώην σύντροφος και μάνατζερ της θα της έκανε μήνυση για 100 εκατομμύρια.

Πάντως, το 2013 υπέγραψε με το NBC για την θέση του κριτή στο «The Voice» όπουσυμμετείχε για δύο χρονιές. Το Hollywood Reporter αναφέρει ότι κέρδισε περίπου 12 εκατομμύρια για κάθε χρονιά που βρέθηκε στο show. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ