ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

Η ''γκάφα'' που έγινε κατα την διάρκεια της εκπομπής.

Mέσα από την εκπομπή “Mega Καλημέρα” η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε ένα άγνωστο περιστατικό που σημειώθηκε εχθές την ώρα της πρεμιέρας της Ελένης Μενεγάκη.

“Εχθές, είμαστε όλοι στο γραφείο με την ομάδα. Έχει ξεκινήσει η Ελένη και είμαστε όλοι από πάνω και βλέπουμε την εκπομπή και τι λέει η Ελένη μετά από τόσο καιρό και ξαφνικά αρχίζουν και χτυπάνε τα τηλέφωνα στο γραφείο, “Ναι γειά σας”, λέω “Παρακαλώ”, “Το Mega της Ελένης;” κοιτάζω το τηλέφωνο, ναι λέω το Mega της Ελένης, μου ζήτησαν να μιλήσουν με την Ελένη, εξηγώ ότι η Ελένη είναι στον αέρα και μου ζήτησαν να τους βγάλω στο αέρα”, αποκάλυψε στον “αέρα” της εκπομπής της.

“Δυστυχώς εγώ δε μπορώ, αν πάρετε στο σωστό τηλέφωνο μπορεί και να σας βγάλουν” λέω και εγώ. Μετά από λίγο πήρε ένας άλλος κύριος που μου είπε ότι θέλει να μιλήσει με την Ελένη, λέω “δε μπορεί είναι στον αέρα”. Τρία, τέσσερα, πέντε, δέκα τηλέφωνα, παίρνω την Ελένη τη Γελαλή τηλέφωνο και της λέω ότι μάλλον κάτι έχει συμβεί με τα τηλέφωνα και γυρίζουν σε εμάς. Με παίρνει ο παραγωγός και μου λέει ότι έχουν δώσει τα σωστά τηλέφωνα. Αυτό που καταλάβαμε όλοι είναι ότι παίρνανε τηλέφωνο σε όλο το Mega και όπως καταλαβαίνετε για δυο ώρες σηκώναμε τα τηλέφωνα στην Ελένη”, δήλωσε ακόμα η Ελεονώρα Μελέτη.

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ