ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

Η τρυφερή ανάμνηση στο Instagram της.

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο σύζυγός της, Φίλιππος Μιχόπουλος είναι ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Την περίοδο αυτή το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς ήρθε στον κόσμο και το δεύτερο παιδάκι τους, η μικρή Σιέννα.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στη Μύκονο το 2013 και η Αθηνά Οικονομάκου έχει περιγράψει σε συνέντευξή της πως ακριβώς βρέθηκε ο ένας στη ζωη του άλλου: «Θυμάμαι τα πάντα! Παρόλο που δεν έχω καθόλου καλή μνήμη και διαγράφω τα πάντα, τη γνωριμία με τον Φίλιππο τη θυμάμαι ολόκληρη. Κάθε λεπτό. Για εμένα ήταν μια συγκλονιστική εμπειρία. Ήμασταν με μια παρέα στη Φτελιά, στη Μύκονο, και κάναμε ηλιοθεραπεία. Κάποια στιγμή, περίπου 300 μέτρα μακριά, βλέπω έναν άνθρωπο με μηχανή και κράνος. Δεν έβλεπα καν πρόσωπο. Όσο πλησίαζε, και ενώ είχε φτάσει στα 50 μέτρα από εμάς, γυρίζω στους φίλους μας και τους λέω «εγώ αυτόν θέλω»! Έτσι ακριβώς!

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Athina (@athinao1konomakou)

Βγάζει το κράνος, ένας φίλος μου που τον ήξερε μού είπε το όνομά του και εγώ του απάντησα «Δε με ενδιαφέρει ποιος είναι, εμένα μου αρέσει». Κάθισε σε διπλανή παρέα και τα βλέμματά μας λειτούργησαν μαγνητικά. Τις επόμενες 2-3 ημέρες βρισκόμασταν σε διάφορα μέρη, χωρίς να ανταλλάξουμε καν τηλέφωνα και την τρίτη πλέον ημέρα πήρα το τηλέφωνό του. Ο ίδιος πάντως, για την ιστορία, ισχυρίζεται πως και το προηγούμενο βράδυ της γνωριμίας μας είχαμε διασταυρωθεί και κοιταχτεί, κάτι που εγώ αδυνατώ να θυμηθώ! Όπως καταλαβαίνεις, οι ενέργειες δεν είναι καθόλου τυχαίο πράγμα… Ήταν για να γνωριστούμε!».

Η Αθηνά Οικονομάκου, αφορμώμενη από τη συνάντηση που έιχε το ζευγάρι με κάποιους παλιούς του φίλους, έκανε μία ανάρτηση που είναι όλοι μαζί και αναφέρει στη λεζάντα πυ τη συνοδεύει:

“Με αυτούς τους απίθανους τύπους γνώρισα τον άντρα μου…σχεδον 8 χρόνια πίσω..ποσο μου είχε λείψει να είμαστε ολοι μαζί πάλι ♥️”

Δείτε την ανάρτηση από το προσωπικό προφιλ στο Instagram της Αθηνάς Οικονομάκου:

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ