ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

Επισκέφθηκε και εκείνον αλλά και την γυναίκα του.

Καλεσμένη στην εκπομπή “Tik Talk” βρέθηκε η Βάνα Μπάρμπα και μεταξύ για την απόφασή της να τοποθετηθεί υπέρ του Πέτρου Φιλιππίδη, αλλά αποκάλυψε κιόλας ότι συναντήθηκε μαζί του και την σύζυγό του.

Στη συνέχεια, θέλησε να ξεκαθαρίσει γιατί έγραψε το περίφημο «Κάτω τα χέρια από τον Φιλιππίδη»; ξεσπώντας θύελλα αντιδράσεων στο διαδίκτυο, αλλά και στον χώρο της showbiz που την έβαλε στο στόχαστρο.

«Δεν σημαίνει μην το αγγίζετε. Σημαίνει δικάστε τον. Να βγει απόφαση. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη Ποιος το κρίνει ότι είναι βιαστής; Λογικά πρέπει να βγει η απόφαση του δικαστηρίου και όλοι να το σεβαστούμε. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει δικαστική απόφαση ποιοι είναι αυτοί που δικάζουν; Τα social media. Εκεί φωνάζω το “κάτω τα χέρια από τον Φιλιππίδη.

Λέω να περιμένουμε την απόφαση της δικαιοσύνης. Εγώ είπα στις γυναίκες και στους νέους επαγγελματίες, όταν έχουν παρενοχληθεί να επικαλεστούν την ανάγκη να μιλήσουν, όλα στο φως. Εδώ όμως γιατί λέμε όλοι ότι έγινε, χωρίς να έχει βγει απόφαση. Δεν υπάρχει καμία απόφαση που να λέει ότι αυτό έγινε, τότε γιατί χωρίζουμε οικογένειες, διαλύουμε σπίτια, γιατί αφήνουμε ηθοποιούς χωρίς να έχουν να φάνε. Το ελληνικό δικαστήριο πια είναι τα tweets, το Instagram και το Facebook. Αυτό με κάνει έξαλλη και με αυτό παλεύω. Δεν μπορούμε να βάζουμε ταμπέλες σε ανθρώπους.

Αύριο μεθαύριο θα είμαι εγώ η εκβιαζόμενη ή εσύ. Όταν έγιναν όλα αυτά με τους ηθοποιούς, ήρθε μια κυρία που με ενοχλεί τα τελευταία 4-5 χρόνια και μου είπε “τώρα σε έχω στο χέρι, τώρα εμείς έχουμε τη δύναμη, μπορώ να πω ότι ήσουν ερωμένη μου και μου έχεις φάει χρήματα”. Δεν έβγαλα απόφαση αλλά έπρεπε να υπερασπιστώ τους συναδέλφους μου. Πρέπει να στηρίξω μια οικογένεια που διαλύεται. Φυσικά και μπορεί να κάνω λάθος αλλά πρέπει να υπάρχει και ο αντίποδας, η άλλη όψη του νομίσματος. Θα μας στερήσουν να έχουμε και άλλη άποψη, έστω και λανθασμένη; για αυτό είμαι εγώ εδώ, για να υπερασπιστώ την άλλη άποψη.»,

«Είναι αθώος, εγώ αυτό θα πιστεύω. Αυτοί οι τόσο ταλαντούχοι άνθρωποι, που μας έχουν ταξιδέψει τόσα χρόνια, με αυτό το τόσο χαρισματικό ταλέντο, όση κατάχρηση εξουσία και αν έχουν κάνει, γιατί όταν είσαι ένας άνθρωπος που σε αγαπάει το κοινό, σίγουρα έχεις κάνει λάθη. Δεν συνάδει η ποιότητα του ταλέντου, το τόσο φως, με τόσο χυδαίες πράξεις. Δε μπορεί ένας τέτοιος άνθρωπος να γίνει τόσο χυδαίος. Το ένα είναι φως, το άλλο είναι σκοτάδι.

“Πήγα και είδα τον Πέτρο μία φορά μόνο και ήπιαμε έναν καφέ οι δυο μας. Δεν είμαστε φίλοι, δεν έχουμε συναντηθεί ούτε στη δουλειά. Ένα πρόσωπο τραγικό για μένα, με έκανε να βουρκώσω, ήταν η γυναίκα του. Του είπα Πέτρο δεν υπερασπίζομαι εσένα αλλά τον κλάδο μας. Αν αύριο βγει μια γυναίκα ή ένας άντρας και πει ότι “με κατέστρεψε” τι νομίζεις, ότι το κοινό θα περιμένει να πάμε στα δικαστήρια; Θα έχει καταστραφεί η ζωή μου μέσα σε μία στιγμή, μέσα σε 10 λεπτά. Ποιος σας είπε ότι θα παίξουμε αυτό το παιχνίδι;”

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ