ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

Η επική γκάφα, η οργή στα social media και η απάντηση της.

Η Βάνα Μπάρμπα λόγω των απόψεων και των δηλώσεων που έχει κάνει, έχει βρεθεί στο στόχαστρο των χρηστών των μέσω κοινωνικής δικτύωσης τους τελευταίους μήνες, λόγω των πολύ ατυχών δηλώσεών της. Η αρχή για την οργή των social media προς το πρόσωπό της ήταν οι δηλώσεις της σχετικά με τις κατηγορίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης στον χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης. "Κάτω τα χέρια από τον Φιλιππίδη... αρκετά πια", είχε γράψει χαρακτηριστικά με τους χρήστες του Twitter και του Facebook να τις επιτίθενται.

Με μία νέα ανάρτησή της κατάφερε να προκαλέσει ξανά. Η ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα θέλησε να ευχηθεί "Καλό Παράδεισο" στον κορυφαίο συνθέτη, Μίκη Θεοδωράκη, ωστόσο ένα ορθογραφικό λάθος στο όνομά του έκανε τους διαδικτυακούς της φίλους να οργιστούν.
"Ακόμα και ο ουρανός κλαίει μαζί μας…σήμερα Μίκυ…καλό ταξίδι…έδιωξε την ασχήμια τόσο χρόνων", έγραψε.


Η ηθοποιός αντί για "Μίκη" έγραψε "Μίκυ", παραπέμποντας στον Μίκυ Μάους, τον διάσημο ποντικό της Disney, προκαλώντας την οργή των διδικτυακών της φίλων.

Αν και τα αρνητικά σχόλια που προκάλεσε το ορθογραφικό λάθος της ηθοποιού ήταν πάρα πολλά, η ίδια θέλησε να δώσει τέλος σ' αυτά. «Παιδιά της Ελλάδος παιδιά… Με ζαλίσατε. Σας είπα. Πρώτον είμαι ανορθόγραφη και δεύτερον μιλώ στο μικρόφωνο του κινητού γιατί είμαι και λίγο φλύαρη, αλλά πόσο πρέπει να απολογηθώ για κάτι που συμβαίνει σε πολλούς από εμάς… Ελάτε… Αντε, σταυρώστε μας. Τόσο σοβαρό..πια», έγραψε η Βάνα Μπάρμπα.

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ