ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Το 2004 ο παραγωγός του οποίου οι ταινίες κέρδισαν πάνω από 300 Όσκαρ είχε λάβει τον τίτλο του Διοικητή του Τάγματος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας

O γνωστός παραγωγός του Hollywood Harvey Weinstein o οποίος έχει καταδικαστεί με 23 χρόνια φυλάκισης αφού κρίθηκε ένοχος για βιασμό το 2018 και κατηγορείται για πολλές σεξουαλικές επιθέσεις δέχτηκε άλλο ένα χτύπημα αυτή την φορά από την βασίλισσα Ελισάβετ.

Το 2004 ο παραγωγός του οποίου οι ταινίες κέρδισαν πάνω από 300 Όσκαρ είχε λάβει τον τίτλο του Διοικητή του Τάγματος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας για τη συνεισφορά του στον κινηματογράφο του Ηνωμένου Βασιλείου από την βασίλισσα.

Μάλιστα όταν είχε λάβει τον τίτλο αυτό είχε ανακοινώσει ο ίδιο της διάκρισή του λέγοντας «Η ζωή μου και η καριέρα μου έχουν επηρεαστεί και εμπλουτιστεί από μεγάλους Βρετανούς δημιουργούς ταινιών και συγγραφείς και έτσι νιώθω ιδιαίτερη τιμή που λαμβάνω το CBE».

Όπως όμως ανακοινώθηκε επίσημα η βασίλισσα του αφαίρεσε τον τίτλο αυτό «Η βασίλισσα έδωσε εντολή να διαγραφεί ο τίτλος του Τιμητικού Διοικητή του πιο εξαίρετου τάγματος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας που δόθηκε στις 29 Ιανουαρίου του 2004 στον Harvey Weinstein»

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ