ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

Στα αρνητικά σχόλια.

Μετά τον σάλο που ξέσπασε με τα αρνητικά σχόλια για την φωτογράφιση της Billie Eilish στην Vogue, φορώντας μόνο στενά sexy ρούχα αλλά και εσώρουχα, η ίδια θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα, διότι πολλοί την κατηγόρησαν πως τόσο καιρό ήταν ''fake''.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό "Rolling Stone" ξεκαθάρισε στους θαυμαστές της (πολλοί από τους οποίους διαμαρτυρήθηκαν για το νέο της look) ότι το στυλ της παραμένει όπως ήταν πριν τη συγκεκριμένη φωτογράφιση.

"Είδα μια φωτογραφία μου στο εξώφυλλο της Vogue πριν από μερικά χρόνια με μεγάλα, τεράστια ρούχα δίπλα στην εικόνα της τελευταίας Vogue", είπε η Eilish.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish)

"Στη συνέχεια, η λεζάντα στο περιοδικό που είχε τις δύο φωτογραφίες δίπλα δίπλα έγραφε "Αυτό ονομάζεται εξέλιξη". Καταλαβαίνω γιατί το έγραφε αυτό, αλλά ταυτόχρονα θέλω να τονίσω ότι δεν εξελίχθηκα μέσα από αυτή τη φωτογράφιση" είπε χαρακτηριστικά τονίζοντας πως δεν έχει αλλάξει την εμφάνισή της και τον τρόπο που της αρέσει να ντύνεται.

Να θυμίσουμε πως η φωτογραφία, η οποία είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων για την αγνώριστη πλέον Βillie ήταν αυτή στο εξώφυλλο της  Vogue με στενό κορσέ, πλούσιο μπούστο και πλατινέ μαλλί, όντας μία άλλη Billie από την dark εκδοχή που αγάπησαν oι fans της.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish)

 

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ