ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

Θα εστιάζει στη δημόσια υγεία.

Το iHeartRadio ανακοίνωσε ότι η , κόρη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Bill Clinton και της πρώην υπουργού Εξωτερικών Hillary Clinton, θα ξεκινήσει το podcast «In Fact with Chelsea Clinton» στις 13 Απριλίου.

H Clinton θα συζητήσει με ειδικούς, ακτιβιστές για την υγεία και διάσημους προσκεκλημένους, όπως οι ηθοποιοί Jane Fonda και άλλοι, καθώς και με τις δημάρχους της Ατλάντα.

«Με την περισσότερη προσοχή από ποτέ να δίνεται στη δημόσια υγεία, έχουμε την ευκαιρία να επεκτείνουμε την ευαισθητοποίηση πέρα από την COVID-19 σε άλλα πραγματικά ζητήματα εμβέλειας που μας επηρεάζουν όλους» δήλωσε.

«Σε αυτό το podcast, ανυπομονώ να φέρω τις συζητήσεις με μερικά από τα πιο έξυπνα και πιο ενδιαφέροντα άτομα που γνωρίζω σε ένα νέο κοινό» επισήμανε η ίδια σύμφωνα.

Να θυμίσουμε ότι  έχει διδακτορικό στις διεθνείς σχέσεις, μεταπτυχιακό στη δημόσια υγεία και διδάσκει στη Σχολή Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου Κολούμπια.

Οι γονείς της  παρουσιάζουν επίσης podcast στο iHeartRadio. Ο πατέρας της είναι παρουσιαστής του «Why Am I Telling You This? with Bill Clinton» και η μητέρα της το «You And Me Both with Hillary Clinton».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ