ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Η Demi Moore έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό στις αρχές του 1980, όταν πρωταγωνίστησε σε πολλές επιτυχημένες σειρές ενώ κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του '90, υπήρξε μια απο τις δημοφιλέστερες ηθοποιούς του Hollywood. 

Η 56χρονη ηθοποιός, αποφάσισε να εκδώσει ένα βιβλίο για τη ζωή της στο οποίο κάνει πολλές συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το παρελθόν της. Στην αυτοβιογραφία της με τίτλο «Inside Out» μοιράζεται με το κοινό ότι έπεσε θύμα βιασμού στα 15 της, πως είχε μία αποβολή όταν ήταν παντρεμένη με την Άστον Κούτσερ που μετά από αυτήν το έριξε στο αλκοόλ, ενώ το 2012 είχε εθιστεί στην κάνναβη, με αποτέλεσμα να διαταραχθεί η σχέση της με τις τρεις κόρες της και τον πρώτο σύζυγό της, Μπρους Γουίλις.

Μάλιστα, οι κόρες της ήταν η αιτία να αποφασίσει να μπει σε κλινική αποτοξίνωσης, αλλά και ο λόγος που θέλησε να γράψει αυτό το βιβλίο.

Αναφερόμενη στα παιδικά της χρόνια, η Demi Moore γράφει στο βιβλίο της (αποσπάσματα του οποίου δημοσιεύονται New York Times) πως τα παιδικά της χρόνια ήταν δύσκολα, με τη ίδια να προσπαθεί με τα μικρά της δάχτυλα να βγάζει από το στόμα της μητέρας της τα χάπια που έπαιρνε. Άλλωστε, η ηθοποιός μεγάλωσε μία οικογένεια χίπιδων, όπου στην εφηβεία της ανακάλυψε πως ο πατέρας της δεν ήταν ο βιολογικός.

Επίσης, η Μουρ αποκαλύπτει στο βιβλίο πως στα 15 της χρόνια έπεσε θύμα βιασμού, ενώ στη συνέχεια αποκαλύπτει πως λίγους μήνες μετά τη γνωριμία της με τον Άστον Κούτσερ το 2003, έμεινε έγκυος. Τότε ήταν 42 χρόνων, αλλά στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης απέβαλε, και έτσι κατέφυγε στον αλκοολισμό.

Όταν το 2011 ήρθε το διαζύγιο, ηθοποιός αρχίζει να καπνίζει μαριχουάνα και σύντομα εθίστηκε στα ναρκωτικά και το αλκοόλ ενώ όπως περιγράφει, δεν είχε πια κανένα κέφι και διάθεση για ζωή, σχέσεις και καριέρα. Εξαιτίας του εθισμού της, διαταράχθηκαν και οι σχέσεις με τις κόρες της και έτσι αποφάσισε να μπει σε κλινική αποτοξίνωσης.

Σήμερα ευτυχώς, η Demi Moore έχει την αμέριστη συμπαράσταση από τα παιδιά της, ενώ το μόνο σίγουρο είναι πως όταν κυκλοφορήσει το βιβλίο θα σχολιαστεί σε μεγάλο βαθμό.

 

 

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ