ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Επίσημη περιοδεία στην Αφρική πραγματοποιούν αυτές τις μέρες ο πρίγκιπας Harry και η Μeghan Markle. Πρόκειται για το πρώτο ταξίδι του ζευγαριού μαζί με τον γιο τους, Archie. 

Το σημερινό πρόγραμμα του ζευγαριού περιλάμβανε επίσκεψη στο πρώτο και παλαιότερο τζαμί της Νότιας Αφρικής, το τζαμί Auwal στο Bo-Kaap. Για να τιμήσει τη σημερινή ημέρα που είναι αφιερωμένη στην πολιτιστική κληρονομιά και σηματοδοτεί την αναγνώριση στον πολιτισμό, την ποικιλομορφία και τις παραδόσεις, η Meghan Markle φόρεσε μαντίλα και ένα μακρύ φόρεμα που ακουμπούσε μέχρι το πάτωμα, ενώ και ο πρίγκιπας Harry αφαίρεσε τα παπούτσια του όπως αρμόζει σε τέτοιες περιστάσεις.

Το ζευγάρι συναντήθηκε με τον Ιμάμ Σέικ Ισμαήλ Λονττ και τον ηγέτη της μουσουλμανικής κοινότητας, τον Μοχάμεντ Γκρόναβαλντ, καθώς και με εκπροσώπους της εκκλησίας της Αγγλίας και φοιτητές που συμμετέχουν σε προγράμματα ανταλλαγής που ασχολούνται με θέματα θρησκείας. Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την Meghan Markle να βοηθά μια γυναίκα να φτιάξει την μαντίλα της. 

Αξίζει επίσης να σημειωθεί, πως τόσο ο Harry όσο και η Meghan έσπασαν το βασιλικό πρωτόκολλο, αφού πριν την είσοδό τους στο τζαμί αγκάλιασαν θερμά τους θαυμαστές τους.

Δείτε τις εικόνες:

Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex φτάνουν στο τζαμί Auwal

H Meghan δεν δίστασε να βοηθήσει μια άλλη γυναίκα με το μαντίλι της

Ο πρίγκιπας Harry σταμάτησε να βγάλει τα παπούτσια του πριν μπει στο τζαμί.

Το ζευγάρι αγκάλιασε τους θαυμαστές του, σπάζοντας το βασιλικό πρωτόκολλο.

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ