ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

Η εμφάνιση έκπληξη στο CNN

H Meghan Markle έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την είδηση της αποβολής στους «New York Times», στο CNN για να επαινέσει τους ήρωες του κορωνοϊού και να ευχαριστήσει όλους όσοι διασφάλισαν τις πιο βασικές ανάγκες των συνανθρώπων μας, σε μία χρονιά που ήταν προκλητική για όλο τον κόσμο.

Καθισμένη στο παγκάκι του κήπου της βίλας όπου κατοικεί με τον Harry στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια, η Δούκισσα του Sussex εμφανίστηκε στην εκπομπή του αμερικανικού δικτύου «Heroes», προς τιμή των αφανών ηρώων που συνέβαλαν στο να κάνουν πιο όμορφη την δύσκολη αυτή χρονιά του 2020.  

Στο συγκεκριμένο βίντεο η Meghan αναφέρθηκε στο 2020 που ήταν δύσκολη χρονιά για όλους, δηλώνοντας ότι την εμπνέουν οι άνθρωποι που δείχνουν αλληλεγγύη στους συνανθρώπους τους και έβαλαν στην άκρη τις δικές τους ανάγκες για αυτόν τον σκοπό.

Υποστήριξε ότι «μπροστά σε αυτήν την καταστροφική πραγματικότητα… είδαμε τη δύναμη του ανθρώπινου πνεύματος και τους αξιοσημείωτους τρόπους που οι κοινότητες ανταποκρίνονται σε δύσκολους καιρούς». «Είδαμε το καλό σε ανθρώπους, στους γείτονές μας και σε ολόκληρες κοινότητες να έρχονται μαζί να πουν ότι δεν θα μείνουν δίπλα ενώ οι γείτονές μας πεινούσαν», είπε.

«Απόψε γιορτάζουμε αυτούς τους σιωπηλούς ήρωες, κάποιους που γνωρίζω και άλλους που χειροκροτούμε από μακριά».

 

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ