ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

Ποια γνωστή τραγουδίστρια θα βραβεύσει;

Η Ελένη Μενεγάκη μετά την μεγάλη ανακοίνωση της πως επιστρέφει στις οθόνες μας μετά από την αποχή ενός έτου, αποφάσισε να επιστρέψει για τα καλά στην τηλεόραση, αφού επρόκειτο να βραβεύσει την κουμπάρα και φίλη της Νατάσα Θεοδωρίδου στα φετινά Mad.

Τα «Mad Video Music Awards 2021», επιστρέφουν για 18η χρονιά και δεύτερη συνεχόμενη στο Mega και θα προσφέρουν μοναδικές στιγμές, με πολλές εκπλήξεις, ανατροπές και acts γεμάτα ενέργεια από τους πιο αγαπημένους μας καλλιτέχνες.

Ο πιο διαχρονικός ελληνικός μουσικός θεσμός, μέσα από 16 + 1 κατηγορίες βραβείων αναμένεται να μας εντυπωσιάσει και πάλι με τη δύναμη της ελληνικής μουσικής σκηνής. Το τιμητικό βραβείο Mad Music Icon, θα απονεμηθεί φέτος στη Νατάσα Θεοδωρίδου.

Τη μεγαλύτερη γιορτή της μουσικής παρουσιάζει ο Θέμης Γεωργαντάς και μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο Άρης Καβατζίκης το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», τη βράβευση θα κάνει η Ελένη Μενεγάκη.

Η παρουσιάστρια θα επιστρέψει έτσι στα μουσικά βραβεία μετά από χρόνια, για να βραβεύσει την αγαπημένη της κουμπάρα, με την οποία έχει εξαιρετικές σχέσεις.

«Κρατάω μια επιφύλαξη, αλλά θέλω να σας πω ότι αυτή τη βράβευση θα την κάνει η Ελένη Μενεγάκη. Σας το λέω με κάθε επιφύλαξη. Είναι πολύ ωραίο» είπε ο Άρης Καβατζίκης.

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ