ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Τελικά οι κακές συνήθειες δεν κόβονται, και στην περίπτωση του Marc Jacobs όχι μόνο δεν κόβονται αλλά παίζουν και με την υπομονή της Anna Wintour. Είναι γνωστό στους κύκλους της μόδας, η αποχώρηση της Σιδηράς Κυρίας της μόδας από το σόου του σχεδιαστή πριν από μερικά χρόνια, όταν εκείνος καθυστέρησε πάνω από μία ώρα. Έκτοτε ο σχεδιαστής ξεκινούσε πάντα στην ώρα του. Τουλάχιστο μέχρι την περασμένη Τετάρτη...

Στην επίδειξη μόδας που έλαβε χώρα στη Νέα Υόρκη ο Marc Jacobs μπορεί να αποθεώθηκε από τους λάτρεις της μόδας, όμως σύμφωνα με όσα διέρρευσαν άφησε δυσαρεστημένες τις editors, με πρώτη πρώτη την διευθύντρια της αμερικανικής Vogue. Ο λόγος; Όπως φαίνεται ο ο Marc Jacobs δεν έβαλε μυαλό και ενώ είχε προγραμματιστεί να παρουσιάσει την ανοιξιάτικη συλλογή του 2019 στις 6:00 μ.μ., είχε περάσει μια τουλάχιστο μια ώρα χωρίς καμία επίσημη ανακοίνωση ή απόπειρα δικαιολογίας.   

Φυσικά ο εκνευρισμός ήταν έντονος αλλά αυτό που έκανε ακόμα πιο ηλεκτρισμένη την ατμόσφαιρα ήταν η αποχώρηση της Anna Wintour από την αίθουσα. Όταν σηκώθηκε από την καρέκλα της το Twitter πήρε φωτιά. «Ποιος τόλμησε να το κάνει αυτό στην Anna Wintour;», έγραφαν όσοι έβλεπαν τη φωτό να γίνεται viral.  

Η επίδειξη τελικά ξεκίνησε μετά από 90 λεπτά και η Anna, που είχε ξαναμπεί στην αίθουσα καθόταν στο front row δίπλα από τη Nicki Minaj. Ωστόσο υπήρχαν κενές θέσεις καθώς ορισμένοι συντάκτες είχαν υποχρεώσεις ή πτήσεις να προλάβουν ενώ κάποιοι καλεσμένοι φέρονται όντως να έφυγαν ενοχλημένοι από την αργοπορία.  

Κανείς δεν έμαθε ποτέ τι συνέβη αν και κάποιες αναφορές κάνουν λόγο για καθυστέρηση τεχνικής φύσεως, καθώς υπήρξε πρόβλημα στην μεταφορά εξοπλισμού για το σόου. Οι πιο ιντριγκαδόροι ωστόσο μιλούν για σκόπιμη καθυστέρηση από τον σχεδιαστή που ενώ κάθε χρόνο έκλεινε την εβδομάδα μόδας στη Νέα Υόρκη φέτος του στέρησαν το θρόνο και τον έδωσαν στην Rihanna. Πολλοί λοιπόν υποστηρίζουν ότι η συγκεκριμένη στάση ήταν ένα είδος σαμποτάζ από τον Marc Jacobs που ήθελε να δημιουργήσει πρόβλημα σε όσους θα πήγαιναν αργότερα στο σόου της RiRi. Αν αυτό ισχύει, μάλλον δεν θα το μάθουμε ποτέ...

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ