ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Ριάνα Στυλιανού

Αφορμή ήταν μια θαυμάστριά της

Η Jennifer Garner μίλησε ανοιχτά για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε στη ζωή της μετά τον τερματισμό της μακροχρόνιας σχέσης της με τον ηθοποιό Ben Affleck. Η Jennifer δεν μίλησε σε κάποια εκπομπή ή σε κάποια συνέντευξη για το θέμα αυτό… αλλά στον προσωπικό της λογαριασμό Instagram και αφορμή ήταν μια θαυμάστριά της, η οποία μοιράστηκε δημοσίως, τους δικούς της προβληματισμούς μετά από έναν χωρισμό.   

"Μακάρι να είχα την ευτυχία και την αίσθηση της ασφάλειάς σου”, σχολίασε η follower της Garner στο Instagram, ShaynVitti Avila. "Δεν το λέω με φθόνο, γιατί φαίνεσαι καλός και ευγενικός άνθρωπος. Οι πράξεις σου αυτό δείχνουν. Απλώς, βρήκα επιτέλους το κουράγιο να πω στον άντρα μου να φύγει από το σπίτι μετά από χρόνια συναισθηματικής κακοποίησης, και νιώθω ότι δεν θα ξαναβρώ ποτέ ευτυχία ή ασφάλεια. Νιώθω ηρεμία βλέποντάς σε αλλά ταυτόχρονα δεν πιστεύω ότι θα φτάσω ποτέ σε αυτό το σημείο. Αυτός είναι εκδικητικός και εγώ δεν έχω κανέναν. Γιατί τα λέω όλα αυτά σε μία ξένη; Πραγματικά δεν ξέρω”, έγραψε η follower κάτω από ανάρτηση της ηθοποιού. 

Η Jennifer έσπευσε να απαντήσει σε αυτό το τόσο προσωπικό μήνυμα, δίνοντας συμβουλές… από προσωπική πείρα "Λυπάμαι πολύ που φαίνεσαι τόσο στεναχωρημένη. Ελπίζω ότι έχεις στην ζωή σου δυναμικές γυναίκες που θα σού υπενθυμίσουν την δύναμη και την αξία σου. Ελπίζω, ακόμα, ότι θα μπορέσεις να ηρεμήσεις το μυαλό και την καρδιά σου με διαλογισμό, άσκηση ή τέχνη. Το γέλιο θα έρθει ξανά στη ζωή σου και, πραγματικά, αξίζει να παλέψεις γι’ αυτό. Μέχρι τότε, στέλνω όλη μου την αγάπη”, έγραψε. 

  

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ