ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Ριάνα Στυλιανού

Αποκαλύπτει ότι πρόκειται για μια οικογενειακή ιστορία

Τα φώτα της δημοσιότητας έπεσαν πάνω σε ένα μικρού μήκους φιλμ, το οποίο εξιστορεί το ταξίδι ενός transgender ατόμου μέχρι να κάνει coming out στην οικογένειά του αλλά και τα ταλέντα που έχει για να ξεφύγει από την καθημερινότητα. Το εν λόγω βίντεο, "Draw With Me" που ανέβασε στο Instagram η Jennifer Lopez, έχει να κάνει με τον γιό της αδελφής της Leslie , το οποίο έχει επιλέξει να αυτοπροσδιορίζεται ως άτομο με ουδέτερο φύλο. Αποκαλεί τον εαυτό του "το Brendon".

Είναι ένα σημαντικό και πολύ επίκαιρο θέμα, εφόσον επηρεάζει πολλούς ανθρώπους σήμερα. Το μήνυμα που θέλει να περάσει αυτό το φιλμ είναι η αποδοχή και η υποστήριξη που χρειάζονται αυτά τα άτομα.

Η JLo αποκαλύπτει ότι πρόκειται για μια οικογενειακή ιστορία λέγοντας τα παρακάτω: "Είναι μια ιστορία που έχω στην καρδιά μου γιατί αφορά την οικογένεια μου. Πρόκειται για μια ιστορία που αφορά την αλλαγή και τις προκλήσεις που γίνονται αποδεκτά με αγάπη και με τη γνώση ότι όλα είναι δυνατά, αρκεί να το θέλουμε και να το πράξουμε. Επίσης, αυτή η ιστορία είναι σημαντική για μένα γιατί το Brendon είναι ανίψι μου".

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo) στις

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
insta  |  transgender  |  life  |  news  |  celeb  |  τρανσέξουαλ

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ