ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Δέσποινα Άσπρου

Η ηθοποιός αποφάσισε να πει την άποψή της και η αλήθεια είναι πως δεν έχει άδικο

Η 86χρονη ηθοποιός Joan Collins αποφάσισε πρόσφατα να δημοσιοποιήσει όσα αισθάνεται η ίδια αυτό το διάστημα και να μιλήσει για την μεταχείριση που έχουν οι πολίτες άνω των 70 χρόνων στο Ηνωμένο Βασίλειο κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η σταρ, μέσα από ένα άρθρο της στο περιοδικό «The Spectator» κατηγορεί την κυβέρνηση της Βρετανίας πως βάζει στην ίδια ομάδα όλα τα άτομα άνω των 70 ετών, υποστηρίζοντας πως δεν θα έπρεπε, αφού η υγεία του καθενός είναι διαφορετική. Η ίδια μάλιστα, τονίζει πως η κυβέρνηση της χώρας χρησιμοποιεί μια σειρά από «φρικτές» εκφράσεις για να ορίσει την ηλικιακή της ομάδα και τοποθετεί όλα τα άτομα άνω των 70 στις ευάλωτες ομάδες, ενώ πολλοί από αυτούς δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα.

Πέρα από αυτά, η ηθοποιός αναφέρει πως το μεγαλύτερο πρόβλημα που δημιουργείται είναι η ενίσχυση της υπάρχουσας πεποίθησης πως οι άνθρωποι αυτοί θα πρέπει να κρατηθούν μακριά από τις δουλειές τους και γενικότερα μακριά από όλους.

Η ταλαντούχα ηθοποιός, ανάμεσα σε άλλα, αναφέρει πως ήρθε αντιμέτωπη με τον «ηλικιακό ρατσισμό» όταν πληροφορήθηκε από τον οικοδεσπότη του «Good Morning Britain», Piers Morgan, ότι θα έπρεπε να ακυρώσουν το προγραμματισμένο δείπνο τους επειδή «δεν ήθελε να είναι υπεύθυνος» για τον «πρόωρο θάνατό» της.

Διαβάζοντας όσα δήλωσε, αντιλαμβανόμαστε πως, πράγματι, έχει δίκιο. Ποτέ και πουθενά δεν είναι σωστό να αντιμετωπίζουμε διαφορετικά κανέναν. Οι άνθρωποι έχουν κρίση και μερικές φορές, καλό είναι να αφήνουμε τις επιλογές στα χέρια τους.

 

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ