ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

Η σειρά δείχνει τον Κάρολο να κοιμάται με την Καμίλα μια ημέρα πριν παντρευτεί την Diana

Νομίζω ότι ποτέ άλλοτε δεν έχει προκληθεί τόσο μεγάλος ντόρος γύρο από την σειρά του Netflix «The Crown» όσο τώρα. Ο λόγος φυσικά δεν μας κάνει εντύπωση αφού απεικονίζει την αγαπημένη του λαού πριγκίπισσα Diana τον γάμο της με τον πρίγκιπα Κάρολο όπως και την σχέση του Κάρολου με την τώρα σύζυγό του Καμίλα.

Γνωρίζουμε ότι η βασιλική οικογένεια δεν παρακολουθεί την σειρά ιδιαίτερα η βασίλισσα και ο Κάρολος αυτό όμως δεν σημαίνει ότι τα υπόλοιπα μέλη της κάνουν το ίδιο.

Σύμφωνα με το Vanity Fair και φίλη της Καμίλας η οποία μίλησε για την σειρά τόνισε ότι η Δούκισσα της Κορνουάλης παρακολουθεί την σειρά και δεν την ενοχλεί ο τρόπος που παρουσιάζονται τα γεγονότα αφού γνωρίζει ότι πρόκειται για μια σειρά που σκοπό έχει την ψυχαγωγία του κόσμου.

Όπως είπε χαρακτηριστικά «Φαντάζομαι ότι θα συντονιστεί με ένα ποτήρι κόκκινο κρασί για να το παρακολουθήσει, έχει δει την προηγούμενη σεζόν, έχει μια υπέροχη αίσθηση του χιούμορ και αυτό δεν θα την ενοχλεί στο παραμικρό».

Ακόμα και αν η σειρά δείχνει τον Κάρολο να κοιμάται με την Καμίλα μια ημέρα πριν παντρευτεί την Diana – κάτι που δεν ισχύει – η ίδια απολαμβάνει να την βλέπει.

Μπορεί η ίδια να μην ενοχλείται αλλά πολλοί σχολίασαν ότι ο κόσμος ίσως να πιστεύει αυτά που βλέπει και να δημιουργείται μια άσχημη εικόνα για την οικογένεια και ιδιαίτερα τον Κάρολο και την Καμίλα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Κάρολος  |  Καμίλα  |  The Crown  |  Diana  |  κρασί  | 

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ