ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Είναι μια ταινία που με την ανακοίνωση του κάστ έλαβε πολλές κριτικές, και στην πορεία δέχτηκε πολλές αναβολές. Αφού κυκλοφόρησαν αρκετές ταινίες όπου λευκοί ηθοποιοί υποδύονταν Ασιάτες (βλέπε ''Ghost in the Shell'' με την Scarlett Johansson στο στόχαστρο), ξεκίνησε online διαμαρτυρία με σκοπό να ''αναγκάσουν'' τους παραγωγούς της ''Mulan'' να επιλέξουν Ασιάτισσα ηθοποιό. Οι παραγωγοί πραγματοποίησαν οντισιόν σε πέντε ηπείρους, με πάνω από χίλιες υποψήφιες πριν καταλήξουν στην Liu Yifei

Αφού λοιπόν είδαμε τον ''Aladdin'', όσο περιμένουμε το ''The Lion King'' στις 18 Ιουλίου και όσο η ''Little Mermaid'' ανακοινώνει το καστ της για να ξεκινήσει γυρίσματα, ήρθε η ώρα να επικεντρωθούμε για λίγο στη ''Mulan''. Και με ημερομηνία κυκλοφορίας μέσα στον Μάρτιο του 2020, ήταν καιρός να δούμε το πρώτο τρέιλερ (δείτε το πιο πάνω). 

Τα γυρίσματα πρόκειται να ξεκινήσουν τον Αύγουστο σε Κίνα και Νέα Ζηλανδία, και το καστ περιλαμβάνει επίσης τον Donnie Yen στο ρόλο του Tung, που θα λειτουργεί ως μέντορας της Mulan, και την Gong Li που θα είναι η βασική ανταγωνίστρια (ξεκάθαρη διαφορά από τα κινούμενα σχέδια όπου ανταγωνιστής ήταν ο Shan Yu, ο ηγέτης των Huns). 

Σκηνοθέτρια είναι η Niki Caro, γνωστή από περισσότερο ανεξάρτητες ταινίες όπως τα ''Whale Rider'', ''North Country'', ''McFarland USA'' και ''The Zookeeper's Wife''. 

Επίσης, αυτό είναι το επίσημο πόστερ. 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
mulan  |  disney  |  ταινία  | 

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ