ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Κατηγορούν την Meghan ότι αυτή ευθύνεται που πρίγκιπας Harry δέχτηκε να αφήσει την οικογένειά του

Από τότε που οι Sussex αποφάσισαν να αφήσουν την βασιλική ζωή και να φτιάξουν μια δική τους μακριά από το παλάτι έχει δημιουργηθεί ένας χαμός στα ΜΜΕ.

Κατηγορούν την Meghan ότι αυτή ευθύνεται που πρίγκιπας Harry δέχτηκε να αφήσει την οικογένειά του και πολλές φορές της επιτίθονται.
Μάλιστα έχει δημιουργηθεί η εντυπώσει ότι υπάρχει μια κόντρα μεταξύ των Kate και Meghan.

Πριν από λίγο καιρό δημοσίευμα του περιοδικού Tatler που κυκλοφόρησε με τον τίτλο «Catherine The Great» υποστήριζε ότι η Kate ένιωθε ότι δεν αντέχει άλλο και ότι μετά την αποχώρηση του ζευγαριού όλη η δουλειά έχει πέσει στους ώμους της. Ανά διαστήματα έχουν γραφτεί μάλιστα διάφορα για την σχέση των δύο γυναικών η οποία χαρακτηρίζεται μάλλον κακή.

Μιλώντας στην Daily Mail βασιλική πηγή δήλωσε ότι «Αυτή είναι μία απίστευτα σκληρή και τραυματική σπόντα. Είναι αηδιαστικό. Είναι τουλάχιστον σεξιστικό και εξευτελιστικό για τις γυναίκες»

Αυτά τα δημοσιεύματα έχουν ως αποτέλεσμα η σχέση των δύο – όποια και να είναι αυτή – να δοκιμάζεται συνεχώς.

H Δούκισσα του Cambridge θέλει να δώσει ένα τέλος σε αυτή την κατάσταση και να σταματήσει να φημολογείται ότι βρίσκεται στα μαχαίρια με την Meghan Markle.

Όπως φαίνεται είναι πιθανό να κινηθεί νομικά εναντίον του περιοδικού που έγραψε το τελευταίο δημοσίευμα με τίτλο «Catherine The Great» και όλες τις ανακρίβειες που συμπεριλαμβάνει.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ