ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

«Έλεγε πως δούλευε για να μαζέψει χρήματα, για να βγει ο μπαμπάς του από το νοσοκομείο»

Η Κατερίνα Καινούργιου είχε καλεσμένη στην εκπομπή της «Super Κατερίνα» την Μαίρη Μπάρκουλη, συνοδευόμενη από τον γιο της Νίκο. Η Μαίρη Μπάρκουλη σύζυγος του αείμνηστου ηθοποιού Αντρέα Μπάρκουλη, εξομολογήθηκε σε μια άκρως «συγκινητική» συνέντευξη τα όσα πέρασε, κάνοντας την Κατερίνα Καινούργιου να ξεσπάσει σε κλάματα κατά τη διάρκεια της εκπομπής.

Η καλεσμένη αναφέρθηκε κυρίως στις δυσκολίες που πέρασαν αυτή και ο γιος της με τη νοσηλεία και τα προβλήματα υγείας του άντρα της. Με πιο συγκινητική στιγμή της συνέντευξης να ήταν η δημόσια συγνώμη στον γιο της για τα όσα πέρασε σε μια τόσο τρυφερή ηλικία.

Συγκεκριμένα ανέφερε με τρεμάμενη φωνή, πως κάποια στιγμή την έπιασε μια λειτουργός του γηροκομείου ρωτώντας της «Ξέρεις τι δουλειά κάνει τώρα το παιδί σου; Δουλεύει στα μνημόσυνα και φτιάχνει καφέδες. Τον ρώτησε ένας κύριος τι δουλειά έχει εδώ ένα τόσο μικρό παιδί και πως αυτός απάντησε ότι δουλεύω για να μαζέψω χρήματα για να βγει ο μπαμπάς μου από το νοσοκομείο». Ακούγοντας αυτά τα λόγια και βλέποντας τον πόνο της Μαίρης Μπάρκουλη είναι τελείως κατανοητός ο λόγος της συναισθηματικής φόρτισης τόσο της παρουσιάστριας, όσο και της ίδιας της καλεσμένης.

Μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε, πώς ενώ γνώριζε την ιστορία του Νίκου Μπάρκουλη από τον Νίκο Κοκλώνη, η διατύπωση της ιστορίας από την ίδια την κα. Μαίρη την έκανε να συγκινηθεί. Συμπλήρωσε πως θαυμάζει πολύ τον Νίκο προσθέτοντας πως «έχει πάρει από τόσο νωρίς τη ζωή στα χέρια του και πως είναι πολύ δεμένος με την οικογένεια του».

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ