ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Την εμμονή της με την δόξα και το χρήμα αλλά και την σχέση της με τις αδερφές της αποκάλυψε ανάμεσα σε άλλα η Kim Kardashian που πόζαρε για το εξώφυλλο της αραβικής Vogue. Το πρωτότυπο σε όλο αυτό είναι πως η διάσημη περσόνα έδωσε συνέντευξη στον σύζυγό της Kanye West, ο οποίος την ρώτησε μερικές ερωτήσεις που κανείς δημοσιογράφος δεν έκανε μέχρι τώρα, και η αλήθεια είναι πως απάντησε σε όλες!

Η Kim παραδέχθηκε πως έχει εμμονή με το χρήμα και τη δόξα, λέγοντας μάλιστα πως ενώ αρχικά ο στόχος της ήταν (και είναι) να αποκτήσει πολλά λεφτά, κάποια στιγμή έπαθε εμμονή με το να γίνει διάσημη και παραδέχεται πως η εμμονή με τη διασημότητα μπορεί να γίνει "εθιστική".

Ο διάσημος ράπερ, την ρώτησε ακόμα ποια απο τις αδερφές της είναι η αγαπημένη της, με την Kim να απαντά πως τις αγαπά όλες εξίσου, παρόλο που με την  Kylie και την Kendall Jenner (με τις οποίες έχουν την ίδια μάνα αλλά άλλο πατέρα) δεν έχει ζήσει τόσα πολλά χρόνια μαζί τους εξαιτίας της διαφοράς ηλικίας, όσο με τις αδελφές της Khloe και Kourtney, οπότε είναι λογικό με αυτές τις δυο να είναι πιο δεμένη. 

Μάλιστα εξήγησε πως, στην πορεία ήρθε πολύ πιο κοντά με την αδερφή της Khloe, εξαιτίας των όσων είχε περάσει το τελευταίο διάστημα με τον σύντροφό της, Τristan.

Δείτε τα τρία διαφορετικά covers στα οποία η Kim πόζαρε με σύνολα Thierry Mugler.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ