ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

Όλα όσα είπε για το ενδεχόμενο να παντρευτεί.

Καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, μίλησε μεταξύ άλλων η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για το ενδεχόμενο να παντρευτεί, για την πρόταση γάμου, αλλά και για τις νέες επαγγελματικές της εξελίξεις από τον ερχόμενο Σεπτέμβρη.

Η παρουσιάστρια λοιπόν, σε ερώτηση για τον εάν σκέφτεται τον γάμο, αποκάλυψε πως δεν της έκανε πρόταση γάμου ο σύντροφός της, Βασίλης Σταθοκωστόπουλος.

“Να παντρευτώ τώρα; Τον Ιούλιο, Αύγουστο δηλαδή; Δεν προλαβαίνω. Είμαι παραδοσιακή γυναίκα για τον γάμο. Δεν έχει γίνει πρόταση γάμου, δεν μου έχει κάνει κάτι τέτοιο ο Βασίλης. Όλα στην ώρα τους. Περάσαμε ένα διάστημα πολύ όμορφο, παρόλα αυτά η συντροφικότητα και η συμβίωση ήταν κάτι που μας έδεσε.”, εξομολογήθηκε.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε επίσης, στο ριάλιτι “Αγρότης Μόνος Ψάχνει” που θα αναλάβει τη νέα σεζόν και αποκάλυψε:

“Μου έχει λείψει η επαφή με τον κόσμο. Είναι ένα διαφορετικό κόνσεπτ από αυτά που με έχει συνηθίσει ο κόσμος. Ο Αγρότης θα ξεκινήσει στις αρχές του Φθινοπώρου. Τα γυρίσματα ξεκινούν τέλη Ιουνίου. Το κάστινγκ στους αγρότες γίνεται τώρα και είναι πολύ ωραία παιδιά και ενδιαφέροντα. Στο κάστινγκ δεν πάω, δεν έχω επαφή. Τα βλέπω τα παιδιά. Καλούμαι να τα ζευγαρώσω”.

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ