ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Η Chrissy Teigen συνεχίζει να θρηνεί αλλά η Luna της δίνει δύναμη

Όπως έγινε γνωστό στα τέλη του Σεπτέμβρη, η Chrissy Teigen έχασε το μωράκι της στον πέμπτο περίπου μήνα εγκυμοσύνης - μετά από πολύμηνη αιμορραγία. Την περίοδο εκείνη, μετά την ανατριχιαστική ανάρτησή της στην οποία την είδαμε να ποζάρει με τον νεκρό Jack, η Chrissy εξαφανίστηκε για λίγο από τα κοινωνικά δίκτυα και έπειτα, επέστρεψε. Η παρουσία της όμως στα social media είναι σίγουρα διαφορετική από ότι πριν και η ίδια, δεν σταματά να θρηνεί την απώλεια του γιου της.

Πρόσφατα, μέσα από δύο βίντεο που δημοσίευσε μας έδειξε την τεφροδόχο που έχει μέσα της τις στάχτες του Jack αλλά και τον τρόπο που η τετράχρονη κόρη της Luna βοηθάει τη μαμά της να χαμογελάσει στη δύσκολη αυτή περίοδο.

«Σκεφτόμουν πολύ τον Jack σήμερα, στο σπίτι μας είμαστε ανοιχτοί στην ζωή, στον θάνατο, στη θλίψη, σε όλα και προσπαθούμε να εξηγούμε τα πράγματα και να απαντάμε σε κάθε ερώτηση των παιδιών με τον πιο όμορφο τρόπο. Ξέρω ότι αυτό είναι ένα περίεργο ποστ αλλά ήθελα να το δημοσιεύσω για να θυμάμαι πάντα πως η ζωή με αυτό το μικρό κορίτσι είναι καλύτερη, jack μας λείπεις πολύ», έγραψε η Teigen ενώ στην συνέχεια εξήγησε το πώς η κόρη της πήρε την τεφροδόχο του αδερφού της και τοποθέτησε δίπλα της το αγαπημένο της αρκουδάκι, μιλούσε με τον αδερφό της και του έδωσε ένα μικρό κομματάκι από το σνακ που έτρωγε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ