ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

Η ανάρτησή της στο Instagram.

Την Κυριακή του Πάσχα, η Maria Menounos, βρέθηκε αντιμέτωπη με μια από τις μεγαλύτερες δυσκολίες στη ζωή της, αφού έχασε την μητέρα της μετά από μια σκληρή μάχη με την επάρατη νόσο.

Ωστόσο, μέσα από διάφορες αναρτήσεις είχε εκφράσει την βαθιά της θλίψη ενημερώνοντας τους ακόλουθούς της στο Instagram, για την προσπάθεια συμφιλίωσής της με τον θάνατο.

Αυτό έκανε και σήμερα (26/05/21) το πρωί ανεβάζοντας μια φωτογραφία της κ. Λίτσας, από την χημειοθεραπεία, την οποία συνόδευσε με την λεζάντα «Αγαπώ αυτή τη φωτογραφία της μαμάς! Ήταν τόσο πολύ γενναία και τόσο θετική! Πάντα. Ήταν ένα υπέροχο παράδειγμα για να ακολουθήσω τη δική μου πορεία. Η περίοδος του πένθους έχει αρκετές μεταπτώσεις, πολλές από τις οποίες θα τις μοιραστώ στην εκπομπή αυτή την εβδομάδα. Είναι πολύ δύσκολο να βλέπεις κάποιον τόσο νέο να φεύγει – σωματικά – από το πλευρό σου. Ξέρω όμως ότι η μαμά μου είναι ακόμη μαζί μου.

Η μητέρα μου τα κατάφερε για περίπου πέντε χρόνια. Κάναμε πολλά πράγματα για να το καταφέρουμε αυτό… Ελπίζω η μαμά μου να συνεχίσει να εμπνέει τους ανθρώπους και εγώ θα μοιράζομαι μαζί σας όλα όσα έμαθα. Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη και την υποστήριξη που έχετε δείξει σε μένα και στην οικογένεια μου. Με βοήθησε στις πιο σκοτεινές στιγμές μου. Εκτιμώ τις προσευχές και την καλοσύνη σας. Σας αγαπώ όλους».

Δείτε την ανάρτηση πιο κάτω:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by MARIA MENOUNOS (@mariamenounos)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ