ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Η πρώτη κοινή εμφάνιση του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle λίγες ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση των αρραβώνων τους από το παλάτι είναι γεγονός και η Μεγάλη Βρετανία βρίσκεται σε παραλήρημα... 

Ο λαός έχει βρει το νέο του παραμυθένιο ζεύγος και τα βρετανικά tabloids υλικό για να χαρίζουν άπλετο στους κοινούς θνητούς.

Όλο χαμόγελα και τρυφερές ματιές ήταν το ερωτευμένο ζευγάρι όταν εμφανίστηκε μπροστά στους φωτογράφους έξω από το Kensington Palace και φυσικά η αμερικανίδα ηθοποιός ικανοποίησε την ανάγκη του κόσμου αφήνοντάς μας να ρίξουμε μια ματιά στο υπέροχο μονόπετρό της.

(Photo Credits: ©Getty Images / Ideial Image)


Το ζευγάρι επέλεξε για την κοινή του φωτογράφηση το Sunken Garden, τον χώρο που το παλάτι όρισε ως μέρος μνήμης της πριγίπισσας Diana. Εκείνος με ένα μπλε κουστούμι, εκείνη με ένα μαύρο φόρεμα μέχρι το γόνατο και λευκό παλτό.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες το δαχτυλίδι που χάρισε ο πρίγκιπας στην Meghan Markle αποτελείται από διαμάντια μιας καρφίτσας που ανήκε στην μητέρα του.

Ο Harry είπε στους δημοσιογράφους ότι κατάλαβε πως η Meghan Markle ήταν η μοναδική από την πρώτη στιγμή που την γνώρισε, ενώ όταν ρωτήθηκε αν η πρόταση γάμου ήταν ρομαντική απάντησε ''Φυσικά και ήταν!''. 

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ