ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

Μπορεί στο παρελθόν οι Sussex να θεωρούνταν ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια... ωστόσο σήμερα, τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά

Ταξιδεύοντας μερικά χρόνια πίσω θα θυμάστε πως όποια έρευνα και αν γινόταν όσο αφορά τα πιο αγαπητά ζευγάρια της Βρετανίας, στην κορυφή, βρίσκαμε πάντα την Μeghan Markle και τον πρίγκιπα Harry. Η απόφαση όμως του ζευγαριού να εγκαταλείψει την βασιλική οικογένεια της Βρετανίας και πιθανότατα οι απανωτές επιθέσεις που εξαπέλυσαν προς αυτήν, τους οδήγησαν στον πάτο της λίστας με τα πιο δημοφιλή μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας. 

Πιο συγκεκριμένα και βάση έρευνας που έκανε το YouGov και στην οποία συμπεριέλαβε 1,667 ενήλικες Βρετανούς, αποκαλύφθηκε πως μόλις το 26% των πολιτών συμπαθούν την Meghan Markle ενώ το 65% την αντιπαθεί, ενώ αντίστοιχα το 34% συμπαθεί τον Harry και το 59% τον αντιπαθεί.

Όπως προκύπτει από την έρευνα οι ηλικιακές ομάδες που αντιπαθούν το ζευγάρι περισσότερο είναι οι μεγαλύτερες ηλικίες με τους συνταξιούχους να δηλώνουν σε ποσοστό 82% ότι τους αντιπαθεί.

Να σημειώσουμε πως μπορεί οι Sussexes να μην είναι οι πιο αγαπητοί στην Βρετανία, ωστόσο υπάρχει ένα μέλος της οικογένειας που είναι αρκετά πιο αντιπαθητικό -βάση της έρευνας. Ο λόγος για τον πρίγκιπα Andrew, ο οποίος μετά την εμπλοκή του στο σκάνδαλο Epestein έχασε κάθε συμπάθια που έτρεφε ο λαός προς το πρόσωπό του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ