ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

«Aναδύθηκε από τη βασιλική εμπειρία της, επέστρεψε στο προσκήνιο και είναι πλέον μια εμπνευσμένη, γεμάτη αυτοπεποίθηση ομιλήτρια.»

Η τελευταία εμφάνιση της Meghan Markle σε ζωντανή ομιλία για την πρωτοβουλία των Ηνωμένων Εθνών «Girl Up» μας θύμισε μια Meghan από τα παλιά, πριν από τους βασιλικούς γάμους και τα παλάτια. Μας θύμισε την Meghan του Hollywood…

Οι fans της σχολίασαν την όμορφη εμφάνισή της με τους ακάλυπτους ώμους, τα μαλλιά της και το μακιγιάζ της και φάνηκε να ήταν ενθουσιασμένοι που η Meghan άρχισε να βρίσκει και πάλι τον παλιό της εαυτό. Μάλιστα κάποιοι χρήστες του διαδικτύου έγραψαν «Όχι πια βασιλικά χτενίσματα, σκεπασμένοι ώμοι ή ελάχιστο μακιγιάζ! Η Meghan Markle επέστρεψε», «Φέρνει την αίγλη του Hollywood σε ομιλία του ΟΗΕ». Δεν παρέληψαν να σχολιάσουν και την ομιλία της γράφοντας «Τι δυνατή και εμπνευσμένη ομιλία», «Τελείωσε, θέλω να την ακούσω περισσότερο».

Η εμπειρογνώμονας στη γλώσσα του σώματος Judi James σχολίασε την ομιλία της και το πόσο σίγουρη φαινόταν η Δούκισσα.

«Aναδύθηκε από τη βασιλική εμπειρία της, επέστρεψε στο προσκήνιο και είναι πλέον μια εμπνευσμένη, γεμάτη αυτοπεποίθηση ομιλήτρια. Η γλώσσα του σώματός της υποδηλώνει ότι έχει πλέον αναδυθεί πλήρως από τη βασιλική της εμπειρία και επέστρεψε στο προσκήνιο. Είναι πλέον κάτι περισσότερο από μια ηθοποιός του Hollywood και σύζυγος ενός πρίγκιπα. Ο τρόπος με τον οποίο τα μάγουλά της στρογγυλεύουν με ένα ήρεμο χαμόγελο στην αρχή, δείχνουν πόσο γεμάτη αυτοπεποίθηση ήταν που βρισκόταν εκεί και απευθυνόταν στο νεαρό κοινό της, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια της ομιλίας της απέφυγε τις υπερβολικές κινήσεις, που χρησιμοποιούν οι αδαείς όταν θέλουν να περάσουν το μήνυμά τους με τις κινήσεις τους και όχι τα λεγόμενά τους. Αντ’ αυτού, η Meghan Markle μίλησε με ήρεμο και ζεστό τόνο, χρησιμοποιώντας τον προτεταμένο δείκτη για να δείξει σοφία και ενσυναίσθηση. Όταν μάλιστα ένωσε τα χέρια της σε γροθιές, έδειξε την επιθυμία της να κάνει την αλλαγή. Αυτή ήταν ίσως η πιο σημαντική ομιλία της Meghan Markle μέχρι σήμερα, στο πλαίσιο άλλων δυναμικών γυναικών, όπως η Michele Obama, και ήταν σαφές ότι ήταν κάτι παραπάνω από μια πρόκληση».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ