ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Ο τίτλος που συνοδεύει εξώφυλλο μιλάει από μόνος του: «She's Just Wild About Harry!» (Είναι τρελή για τον Harry!). Η Meghan Markle φωτογραφίζεται από τον Peter Lindbergh για το νέο τεύχος του Vanity Fair και βάζει τα πράγματα στη θέση τους.

«Είμαστε ζευγάρι. Είμαστε ερωτευμένοι. Είμαι σίγουρη πως θα υπάρξει κάποια στιγμή όπου θα πρέπει να βγούμε και να παρουσιαστούμε και να πούμε ιστορίες, αλλά ελπίζω πως ο κόσμος θα καταλάβει πως αυτή είναι μια δική μας περίοδος. Είναι μόνο για εμάς. Το ότι είναι μόνο δικό μας, είναι ένα από τα πράγματα που το κάνει τόσο ξεχωριστό. Αλλά είμαστε ευτυχισμένοι. Προσωπικά, λατρεύω μια καλή ιστορία αγάπης», αποκαλύπτει η 36χρονη ηθοποιός και το βρετανικό κοινό παραλληρεί.

Γνωστή από τον ρόλο της ως «Rachel» στην πετυχημένη σειρά «Suits», η Markle γνώρισε μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα εξαιτίας της σχέσης της με τον διάδοχο του θρόνου, ενώ εδώ και περίπου ένα χρόνο βλέπει τον εαυτό της να φιγουράρει στα εξώφυλλα των tabloids με τους τίτλους να θέλουν το ζευγάρι να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του. Τι λέει όμως η ίδια για όλα αυτά;

«Έχει τις προκλήσεις του (σ.σ. η ξαφνική δημοσιότητα και η επίθεση των τρολ και των ταμπλόιντ) και έρχεται κατά κύματα -κάποιες μέρες μπορεί να είναι πιο δύσκολο από άλλες. Και από την αρχή ήταν εκπληκτικό το πόσο άλλαξαν τα πράγματα. Αλλά έχω ακόμα όλο αυτό το σύστημα υποστήριξης γύρω μου και, φυσικά, την υποστήριξη του αγοριού μου».

«Μπορώ να σου πω πως, σε τελική ανάλυση, είναι πολύ απλό. Είμαστε δύο άνθρωποι που είναι πολύ ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι. Ήμασταν μαζί για περίπου έξι μήνες πριν μαθευτεί η σχέση μας, και εργαζόμουν όλη εκείνη την περίοδο, και το μόνο που άλλαξε ήταν η αντίληψη του κόσμου. Τίποτα δεν άλλαξε πάνω μου. Είμαι ακόμα το ίδιο άτομο που ήμουν, και ποτέ δεν όρισα τον εαυτό μου βάσει της σχέσης μου».

«Δεν διαβάζω τα δημοσιεύματα του Τύπου. Δεν διάβαζα καν τα δημοσιεύματα για το Suits. Οι κοντινοί που άνθρωποι με κρατούν προσγειωμένη επειδή ξέρουν ποια είμαι. Τα υπόλοιπα είναι θόρυβος».

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ