ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

Δεν μπορεί να το ξεπεράσει.

Δύσκολoι μήνες οι τελευταίοι για την Maria Menounos, αφού έχασε την μαμά της από την επάρατη νόσο, την ημέρα της Αναστάσεως του Κυρίου.

Την δυσάρεστη είδηση είχε μοιραστεί η ίδια η παρουσιάστρια στα social media, όπου ανέβασε μια συγκινητική φωτογραφία, στην οποία έγραψε «Ο Θεός την αγαπούσε τόσο πολύ που την πήρε ανήμερα του ελληνικού Πάσχα". Μάλιστα, συμπλήρωσε στα Ελληνικά "Χριστός Ανέστη, μαμά"».

Τώρα με αφορμή ένα συνέδριο που είχε μάς αποκάλυψε πως πάντα εργάζεται με την μία κορνίζα με την φωτογραφία της μαμάς της δίπλα της, παραδεχόμενη πως ακόμα της λείπει πολύ.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by MARIA MENOUNOS (@mariamenounos)

''Κρατώ τη μαμά κοντά, καθώς δουλεύω”, αναφέρει στην αρχή του κειμένου της.

“Έχω ανακαλύψει ότι η φωτογραφία της μητέρας μου ήταν δύσκολη και θεραπευτική. Δύσκολη γιατί τη βλέπω γεμάτη ζωή και δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν είναι μαζί μας. Και θεραπευτική γιατί την βλέπω τόσο γεμάτη ζωή και όχι άρρωστη και όχι αδύναμη. Εξακολουθώ να δυσκολεύομαι να πιστέψω πώς ήταν αυτά τα τελευταία πέντε χρόνια”, εξομολογείται ακόμα.

“Μου λείπει τόσο πολύ. Ελπίζω επίσης να τρώει πολλά ελληνικά μπισκότα όπως κουραμπιέδες και φοινικιά. Τα αγαπημένα μας”, έγραψε ακόμα η Maria Menounos, καταλήγοντας: “Αγκαλιάστε τις μαμάδες μου για μένα”, κατέληξε.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ