ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

Η καλοκαιρινή φωτογραφία της.

Με την Χριστίνα Μπόμπα και τον Σάκη Τανιμανίδη να διανύουν την καλύτερη περίοδο της συζυγικής τους ζωής δεν μπορούμε παρά να είμαστε το ίδιο ενθουσιασμένοι με αυτούς,

Η ίδια μετά και τις αποκαλύψεις που έκανε στην Ελεονώρα Μελέτη για τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν με την εγκυμοσύνη, την εξωσωματική και την ψυχολογία της, πέρασε σε μια ανάρτηση στο Instagram, θέλοντας να ευχαριστήσει όλους όσους της έστειλαν μηνύματα συμπαράσταση γράφοντας «Από την Τετάρτη το βράδυ που προβλήθηκε η συνέντευξη στην Ελεονώρα διαβάζω τα μηνύματα σας και δεν έχω λόγια να εκφράσω τα συναισθήματα μου! Συγκίνηση για την αγάπη σας, δύναμη για την απόφαση μου να μοιραστώ κάτι τόσο προσωπικό, χαρά για όσο κουράγιο ή ελπίδα μπορεί να σας έδωσα, συμπόνια για τις ιστορίες σας! Ένα μάθημα πήρα μόνο, ότι ό,τι και αν αντιμετωπίζουμε δεν είμαστε μόνοι. Για κάθε πρόβλημα που θα αναφέρεις, χιλιάδες εκεί έξω περνούν κάτι αντίστοιχο. Ξεπερνώντας τα ανόητα ταμπού και μιλώντας για ότι μας προβληματίζει ενωνόμαστε και προχωράμε. Σας αγαπώ πολύ και νιώθω ευλογημένη που μπορώ να μοιραστώ την όποια ιστορία μου με τόσους δυνατούς ανθρώπους!»

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo)

Ενώ χθες θέλησε να φέρει μια καλοκαιρινή νότα στην ζωή μας αναρτώντας μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με μπικίνι κρατώντας την κοιλίτσα της, λέγοντας «Το #bikinibody μου για φέτος!#iloveit»

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo)

 

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ