ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Είναι λαμπερή, γεμάτη μουσική και χρώμα, λέγεται ''Pose'' και έχει μόλις κυκλοφορήσει στο Netflix. 

H δραματική σειρά που φέρει την υπογραφή των Ryan Murphy και Brad Falchuk (δημιουργών του ''American Horror Story'' και του ''American Crime Story''), λαμβάνει χώρα το 1987 και πραγματεύεται τις αντιθέσεις μεταξύ διάφορων κομματιών της ζωής και της κοινωνίας στη Νέα Υόρκη: Την ball κουλτούρα των Αφροαμερικανών και των Λατίνων, την κοινωνική και λογοτεχνική σκηνή και την ακμή της υψηλής κοινωνίας του Trump. Δεν αφορά οικογένειες με την τυπική οικογένεια, αλλά αυτές που δημιουργήθηκαν από μέλη της ΛΟΑΤΙ κοινότητας. Παρ' όλα αυτά, θέτει ερωτήματα για τη σημερινή κοινωνία. Πέραν της λάμψης και της διαφορετικότητας, όμως, η σειρά θέλει να προβάλει την ιδέα πως όλοι, είτε πλούσιοι είτε φτωχοί, είναι υποκριτές με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. 

 

Πρωταγωνιστούν οι Evan Peters, Kate Mara, James Van Der Beek, Mj Rodriguez, Dominique Jackson, Indya Moore, Billy Porter κ.ά. και μετά από μια επιτυχημένη τηλεοπτική πορεία στο Αμερικανικό δίκτυο FX, τώρα η πρώτη σεζόν είναι διαθέσιμη και στο Netflix.

Παρότι είναι μια σειρά μυθοπλασίας, είναι επηρεασμένη από το ντοκιμαντέρ της Jennie Livingston ''Paris is Burning'' και πολλοί από τους χαρακτήρες τους οποίους τιμά τα πραγματικά πρόσωπα με αναφορές ή γκεστ εμφανίσεις, όπως π.χ τον άνθρωπο που σκέφτηκε την χορευτική κίνηση Vogue, Jose Gutierez Xtrvaganza.  

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ