ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

Επιβεβαιώνονται οι φήμες πως περιμένει για δεύτερη φορά τον πελαργό.

Η οικογένεια Cambridge μεγαλώνει αφού η μικρότερη αδελφή της δούκισσας του Cambridge, Pippa Middleton, είναι για δεύτερη φορά έγκυος μετά τη γέννηση του γιου της, Arthur, πριν δυο χρόνια.

Η 37χρονη αδελφή της Δούκισσας φέρεται να είναι ενθουσιασμένη ενώ διανύει τις πρώτες εβδομάδες της εγκυμοσύνης της σύμφωνα με την είδηση που μετέδωσε η Daily Mail. Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι έχει άλλο ένα παιδάκι τον 2χρονο Άρθουρ.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε πηγή από το περιβάλλον τους στο Page Six: «Η Pippa Middleton και ο James Matthews είναι πολύ ενθουσιασμένοι. Πρόκειται για φανταστικά νέα σε μια δύσκολη χρονιά. Όλη η οικογένεια είναι χαρούμενη». Ενώ, σύμφωνα με πηγή του People, η Pippa και ο James «Θέλουν να έχουν παιδιά και να ζουν μια ήσυχη ζωή». 

Την πρώτη φορά, η εγκυμοσύνη της επιβεβαιώθηκε από την ίδια, με ένα άρθρο της στο περιοδικό “Waitrose Kitchen” όπου είχε μιλήσει για τις υγιεινές συνήθειες που ακολουθούσε. «Από προσωπική εμπειρία, λέω με αυτοπεποίθηση πως η κολύμβηση έχει γίνει το πιο απολαυστικό είδος άσκησης. Τουλάχιστον από τότε που έμαθα ότι περιμένω παιδί»

O γάμος του ζευγαριού έγινε στις 20 Μαΐου του 2017 και ήταν ένας γάμος του οποίου το κόστος ξεπέρασε τις τότε εκτιμήσεις των βρετανικών μέσων.

Ένα χρόνο μετά τον γάμο, έγιναν γονείς και ο μικρός γεννήθηκε στη μαιευτική πτέρυγα Lindo του νοσοκομείο St Mary’s στο Λονδίνο εκεί που είχαν γεννηθεί και οι πρίγκιπες George και Louis και η πριγκίπισσα Charlotte.

 

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ