ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

“Ανυπομονώ να γιορτάσω την απίστευτη ποικιλομορφία και δημιουργικότητα του κλάδου”.

Στην προσπάθειά του το Βρετανικό Συμβούλιο Μόδας  να αλλάξει τη βιομηχανία μόδας προς το καλύτερο και να εμπνεύσει τις μελλοντικές γενιές, όρισε  την Priyanka Chopra Jonas ως τη νέα Πρέσβειρά του για τη Θετική Αλλαγή. Με το νέο της ρόλο, η ηθοποιός θα εργαστεί για να ευαισθητοποιήσει και να προωθήσει τις βέλτιστες πρακτικές στον κλάδο, να γιορτάσει όσους εργάζονται χωρίς αποκλεισμούς και ακολουθώντας ηθικές πρακτικές και επίσης να τονίσει τη σημασία της δημιουργικής εκπαίδευσης. Παράλληλα, θα λειτουργεί ως εκπρόσωπος Τύπου «για τη σημασία της δημιουργικής εκπαίδευσης» σύμφωνα με το BFC.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ΑΠΕ-ΜΠΕ, η σταρ θα έχει έναν «ενεργό ρόλο» σε μια σειρά εκδηλώσεων καθ' όλη τη διάρκεια του έτους, συμπεριλαμβανομένων της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου και της τελετής απονομής των βραβείων μόδας, από τώρα έως τον Δεκέμβριο του 2021.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο ορισμός της αποτελεί μέρος της στρατηγικής του BFC που αφορά το Ινστιτούτο Θετικής Μόδας (IPF), το οποίο στοχεύει να καταστήσει τη βρετανική βιομηχανία μόδας πιο ανθεκτική, κυκλική, ίση και δίκαιη μέσω της παγκόσμιας συνεργασίας και της τοπικής δράσης.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ