ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

Δίνει 1 εκατομμύριο δολάρια για ψυχοθεραπεία.

Με μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανακοίνωσε η Ariana Grande την νέα της εκστρατεία για βοήθεια σε άτομα με προβλήματα ψυχικής υγείας.

Χαρακτηριστικά, η ίδια αποκαλύπτει ότι πρόκειται να δωρίσει δωρεάν ψυχοθεραπείες αξίας 1 εκατομμυρίου ευρώ μέσω του BetterHelp – ένα online portal με πρόσβαση σε υπηρεσίες ψυχικής υγείας. «Είμαι ενθουσιασμένη που συνεργάζομαι με το BetterHelp για να δώσω ένα εκατομμύριο για δωρεάν θεραπεία» γράφει στην ανάρτηση, εξηγώντας ότι ανάμεσά μας υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θα μπορούσαν να επωφεληθούν από την θεραπεία αλλά δεν έχουν τους πώρους για να το κάνουν.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande)

Στην λεζάντα αναφέρει «Αναγνωρίζοντας ότι η θεραπεία δεν θα έπρεπε να είναι μόνο για λίγους προνομιούχους αλλά κάτι στο οποίο όλοι θα έπρεπε να έχουν πρόσβαση κι αναγνωρίζοντας ότι αυτό δεν διορθώνει κάτι μακροπρόθεσμα, θέλω πραγματικά να το κάνω αυτό ελπίζοντας ότι θα σας εμπνεύσω να νιώσετε καλά που θα ζητήσετε βοήθεια και να απαλλαγείτε από κάθε κριτική προς τον εαυτό σας που θα το κάνετε».
Με τις δωρεάν θεραπείες να ανταποκρίνονται σε έναν μήνα συνεδριών, αφού «η θεραπεία δεν είναι εύκολη ή γραμμική αλλά αξίζει την προσπάθεια και τον χρόνο».

Η τραγουδίστρια είχε αναφερθεί στη μάχη που έδινε με την ψυχική της υγεία, στο παρελθόν, λέγοντας «Ώρα για ειλικρίνεια. Η κατάθλιψή μου και το άγχος μου είναι στα ύψη τώρα τελευταία. Σας έδινα ό,τι είχα και προσπαθούσα να το παίξω σκληρή και να το καλύψω», είχε γράψει στο Instagram.

Ενώ στη συνέχεια είχε εξομολογηθεί ότι ο λόγος που δεν συνάντησε τους fans της πριν από μια συναυλία της τον Αύγουστο του 2019 ήταν γιατί παθαίνει κρίσεις πανικού «Εύχομαι να μπορούσα να ελέγξω τις κρίσεις αλλά όπως καταλαβαίνει όποιος έχει άγχος και κατάθλιψη, μερικές φορές λειτουργείς με τους όρους τους και όχι με τους δικούς σου».

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ