ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

H πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ προτρέπει τους νέους

Η Michelle Obama, η οποία αποτελεί μια από τις πιο πολυσυζητημένες γυναίκες του πλανήτη, φαίνεται να μην επαναπαύεται ποτέ. Αυτή την φορά, προτρέπει τους νέους να κάνουν τις φωνές τους να ακουστούν όχι μόνο στους δρόμους, αλλά και στα εκλογικά κέντρα.

Η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ, μιλά με την τηλεοπτικό παραγωγό, σεναριογράφο και συγγραφέα, Shonda Rhimes για την έκδοση Καλοκαίρι 2020 του Harper's Bazaar.

Όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα του ΑΠΕ-ΜΠΕ, η Michelle Obama εξετάζει την πολιτιστική στροφή στις ΗΠΑ εν μέσω των διαδηλώσεων του κινήματος Black Lives Matter και της καταστροφής που προκλήθηκε από την πανδημία της COVID-19.

«Γνωρίζω ότι πολλοί άνθρωποι εκεί είναι συγχυσμένοι, ή φοβισμένοι, ή απλώς συναισθηματικά φορτισμένοι» αναφέρει η Michelle Obama. «Πρέπει να είμαι ειλικρινής, συνυπολογίζω τον εαυτό μου. Νομίζω ότι όλοι βρεθήκαμε εκεί. Τα θεμέλιά μας έχουν κλονιστεί».

«Όχι μόνο από μια πανδημία που "έκλεψε" περισσότερα από 100.000 αγαπημένα μας πρόσωπα και έστειλε δεκάδες εκατομμύρια στην ανεργία, αλλά και από τον θόρυβο των μακροχρόνιων λάθος γραμμών φυλής, τάξης και εξουσίας, στις οποίες χτίστηκε η χώρα μας» προσθέτει. «Ο πόνος και η απογοήτευση ξεχείλισαν μετά τις απώλειες των George Floyd, Breonna Taylor,Ahmuad Arbery και πολλών άλλων».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ